Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małe problemy z serwerem, zapraszamy w piątek.

Witam!

Mam dziś zaszczyt zaprezentować zupełnie nowy serwer Minecraft

56arq5T.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

w31DuQd.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IP: mc.dragcraft.com.pl

Wersja: 1.7.2 - 1.7.10

Sloty: 2014

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3b7nWTa.png

HeadAdmin BumBum

HeadAdmin GrauinPL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------qWFBt9d.png

Nasze otwarte tryby:

● Survival + Gildie

SkyWars

TNTrun

Igrzyska Śmierci NOWOŚĆ

FreeBuild NOWOŚĆ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SbVCtZZ.png

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png
7.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------YIHQ9xf.png

Zapraszamy na naszą stronę dostępną pod adresem:

3944.jpg

(licznik osób kłamie)

Jeśli się serwer spodobał wejdź w baner i kliknij łapkę w górę na dole strony oraz 5 gwiazdek.

Z góry dziękujemy.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mega warto odwiedzić serwwer  do tego free vipy wystarczy się zrobić konto na forum i się zgłoisić w temacie .

Opublikowano

o lol darmowa ranga vip? zaraz idę się zgłosić!

Bardzo fajnie się zapowiada.

Mam nadzieje że dodacie SkyBlock/Fb/Creative/Pvp/Prison

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

o lol darmowa ranga vip? zaraz idę się zgłosić!

Bardzo fajnie się zapowiada.

Mam nadzieje że dodacie SkyBlock/Fb/Creative/Pvp/Prison

Na start niestety nie zdążymy dodać tego, lecz dziękujemy za propozycje na pewno któryś z tych trybów pojawi się na serwerze.

Opublikowano

Stan prac na 1.5h przed otwarciem serwera:

Survival z gildiami - 100%

SkyWars - 100%

TNTrun - 100% - spolszczenie w nocy

Za wszelkie niedogodności po otwarciu serwera bardzo przepraszam. Prosimy je zgłaszać do HA. Postaramy się jak najszybciej naprawić.

Opublikowano

OMG ...................... Serwer posiada tak naprawdę 20 slotow to on wgrał plugin FakeSlots ...

Opublikowano

OMG ...................... Serwer posiada tak naprawdę 20 slotow to on wgrał plugin FakeSlots ...

Haha ty chyba smieszny jestes!

Maszyna to dedyk 16gb ramu!

Posiadamy 5000 slotów!

Zapraszam na serwer: [Ha]SheepeR

Opublikowano

Prosimy o nie pisanie żadnych nie potwierdzonych głupot!!! 

Serwer posiada tak jak kolega wyżej napisał 5000 slotów, mogę potwierdzić to ss'ami maszyny.

Następnym razem "dzieciaku" pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Prosimy o nie pisanie żadnych nie potwierdzonych głupot!!! 

Serwer posiada tak jak kolega wyżej napisał 5000 slotów, mogę potwierdzić to ss'ami maszyny.

Następnym razem "dzieciaku" pomyśl zanim coś napiszesz.

Dzieciak to ty .... widać ze już że adminmistracja nie ogarnięta ..

Prosze o to TAB tego serwera 20 miejsc

post-1132933-0-61905100-1408832451_thumb.png

Opublikowano

Sluchajcie widzialem te maszynke, powiem ze admin mówi prawdę to ze pokazuje ze jest 20 slotów to nie znaczy ze tyle jest wielcy panowie technicy od 7 bolesni:D
ale zawsze znajda sie ci mądrzy :D 

Dobra serwer wydaje sie fajny ja zostaje i polecam, chodzcie pograc w skywarsa ! 

Opublikowano

Sluchajcie widzialem te maszynke, powiem ze admin mówi prawdę to ze pokazuje ze jest 20 slotów to nie znaczy ze tyle jest wielcy panowie technicy od 7 bolesni:D

Dobra serwer wydaje sie fajny ja zostaje i polecam, chodzcie pograc w skywarsa ! 

Dziękujemy za takie miłe słowa!

Zapraszamy do Gry!

Tylko teraz darmowy VIp!

Event na 50 graczy

Opublikowano

Spoko nie sprawy bo fajny serwer, a oczywiscie banda gimbotechników sie znalazla co wie wszystko lepiej i hejci :) zamiast wejsc pograc i cieszyc sie gra :D szkoda słów :P

Opublikowano

Dzieciak to ty .... widać ze już że adminmistracja nie ogarnięta ..

Prosze o to TAB tego serwera 20 miejsc

attachicon.gif2014-08-24_00.19.35.png

No to teraz ja coś powiem.

Jeśli się znasz na BungeeCordzie to powinno ci to wszystko wyjaśnić:

SkTJ87S.png

Jest taka linijka gdzie możesz sobie ustawić ile chcesz slotów. Po co mam dawać tab na więcej osób i zaśmiecać ekran? Na razie gra mało osób jeśli będzie potrzeba powiększenia jego to to zrobię.

[P[ Serwer będzie mieć reklamę +1k widzów ,czy kolejny c*****y serwer dla hajsu?

Przepraszam, ale nie rozumiem pytania.

Spoko nie sprawy bo fajny serwer, a oczywiscie banda gimbotechników sie znalazla co wie wszystko lepiej i hejci :) zamiast wejsc pograc i cieszyc sie gra :D szkoda słów :P

Dziękuję za miłe słowa.

popraw, powinno być freebuild, jest freebulid :)

Dziękuję już poprawiam.

Opublikowano

racja szkoda słow na ciebie

Opublikowano

racja szkoda słow na ciebie

Czy przyszedłeś się tutaj kłócić, że ty nie mając racji ją masz?

Jeśli tak to proszę wyjdź. Jak nie to reporcik :)

Opublikowano

Wbijac na serwer!

Tylko dzisaj Duble Coinsy na skywars :)

Opublikowano

Tak jak się zapowiadało tak jest, admini ogarnięci, Vipy za free, zagadałem z HA na ich forum i mam VIPA na zawsze. Z tego co widzę, nie robią tego dla zysku, bo nawet sklepu nie mają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...