Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP/PvE StargateZ Informacje i wprowadzenie

xArtemzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

671601408651509314581.png

Hej wszystkim, nie wiem czy słyszeliście o tym emulatorze, ale jestem tutaj po to aby ściągnąć do niego więcej ludzi.

Na sam początek może zarzucę link do forum

http://sg-servers.net/forums/

Jeżeli chcecie pobrać lub założyć konto wchodzicie na forum kolejno w dział "Announcments" i "Download client" będzie tam przycisk "Get serial key" klikacie go, przekierowuje was to na stronę na której podajecie swój email, po czym dostajecie klucz którym możecie się zarejestrować w launcherze (najlepiej go gdzieś zapiszcie bo jest niezbędny do zmienienia hasła!)

Rzecz kolejna, updaty!

http://sg-servers.net/forums/index.php?/topic/12-client-download/

Najważniejsze jest to, że gra jest w stanie dosyć przybliżonym do ISS'a (stackowanie clipów i wyciąganie ich z broni, grupy, samochody, pływanie itd.)

Dlaczego emulator jest warty pobrania?

- Jest server PvE na którym można wbić drzewko i lootować bronie.

- Nie ma cheaterów, tylko ludzie ze skillem.

- Nie ma od zalania snajperów.

- Mapa PvP to Clearview (samo miasto) i Cliffside (też samo miasto, trochę zmodyfikowane)

- Aby wbić skill tree, trzeba się trochę pomęczyć, ale warto, bez niego ani rusz.

- Ludzie grają i solo jak i w grupach

- Na serwerach jest umiarkowana liczba osób (na serverach PvP po 15, mapa PvE ~15 Colorado ~10 i privaty.

- Można wynająć prywatny serwer.

- Exp w graczy.

- Emulator ten nie jest emulatorem który nudzi się po chwili.

- Zautomatyzowany system kupowania GC, wszystko na forum.

Od samego początku polecam wbić alive and well 2, po czym 4 skill w czerwonym drzewku, i do hardeneda, wtedy można ruszyć na PvP

No więc myślę, że to na tyle. Zapraszam wszystkich chętnych! :)

@Edit Skill tree jest teraz O WIELE łatwiejsze do wbicia 100 XP za zabicie normalnego gracza 200XP za legendarnego 20XP za zombie dla normalnego gracza 40XP za zombie dla legendarnego 200XP za super zombie dla normalnego gracza i 400XP dla legendarnego

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Ilu osobową ekipę tam masz, może wpadnę bo na LastDay masakra teraz jest nie dość, że FPS dropneły to jeszcze budnyków nie ma i wbudowany wallhack :D

Opublikowano

Kilka osób jest, ale sami brytyjczycy, 1 holender, 1 niemiec i 1 kolega z polski, zresztą ostatnio się trochę wkurwiam na tą grę ze względu na spawn camp, więc bardziej męcze CS GO, ale jak chcesz to dodaj na skype matolxdnie.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Zagrałbym chętnie ale odpuszczam sobie ten serwer. Na start errory wyskakują, więc pozdrowienia :/

Memory alteration detected

Memory alteration detected.

Error code: 0B000B

Nie posiadam ani antivirusa, ani programów pokroju Cheat Engine/Sandbox więc nie wiem z czego wynika ten error. Nawet rejestr systemu przeczyściłem i nic nie dało. Więc serwer naprawdę dziwny. Chyba, że dla niego polskie IP  jest zagrożeniem to pozdro, chociaż zmieniałem na IP amerykańskie/brazyli/ włoskie też nie pomogło :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po prostu odpalam launchera tam wszystko git się ładuję - klikam play game pozwalam uruchomić po wyskoczeniu okna i 0 reakcji.. w procesach pusto firewalle nie blokuja.. infectz się odpalał i oryginalny też śmiga

Opublikowano

Hmm a być może to problem antywirusa, coś ci blokuje okno gry, ale nie jestem pewien co, daj mi do siebie kontakt sciągnę StragateZ i sprawdzę. Aktualnie zassyam InfectZ, i sprawdzę ten emulator bo tylko DeadZ mnie przyciągnęło mnie na prawie roczek :)

01506378166945437940.jpg

Opublikowano

nie wiedziec czemu za kazdym razem jak chcem wbic sie na serwer z mapa colorado to wyskakuje out od system memory WTF?

a na mountains to smiga ladnie bez scin ;)

76561198125755300.png

Opublikowano

xDD mam 4gb ramu ddr2 800mhz :P niby malo? win7 ultimate czemu tak sie dzieje? za kazdym razem miejsca na dysku C mam od c***a ;D

76561198125755300.png

Opublikowano

nie wiedziec czemu za kazdym razem jak chcem wbic sie na serwer z mapa colorado to wyskakuje out od system memory WTF?

a na mountains to smiga ladnie bez scin ;)

Mapa colorado  jest większa i potrzebuje więcej ramu . Mi kiedyś to pomogło

1. Wejdź do folderu C:\Windows\System32\

2. Znajdź plik cmd.exe a następnie uruchom go jako administrator

3. Wpisz w cmd: "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072" a następnie kliknij enter

4. Uruchom od nowa kompute

Fck 300 postów xD

­

Opublikowano

dzieki :)

juz to wczesniej zrobilem i powiem ze na mape colorado wejde ale mam wysoki ping od 50 do 90 :( i fps 23 jak zabijam zombie to stoi w miejscu :P i wywala mnie po 2 minutach :D

P.S na colorado wbilem sie na FightZ a na tym po poludniu sprobuje jak macie jakies pomysly jak zmniejszyc ten cholerny ping to piszcie :P mam juz dosyc grania na malych mapkach....

76561198125755300.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Z góry od razu przepraszam za to że odkopię ten temat, ale szukam z kolegą dobrego emulatora z naciskiem na PVE. Ten jest idealny, tylko mamy problem bo przy samochodach jest ogólnie straszny spadek FPS oraz mieliśmy już tak że w środku miasta nagle, Player suicided, nie wiadomo kompletnie skąd. Nie mam pojęcia co jest nie tak.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...