Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o ROCCAT?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o ROCCAT?

Jak dla mnie bardzo fajny team.

Vander -  boskie hooki

Pawełek - super adc

Jankos - boskie smite'y i junglowanie

Xaxus - Nowe postacie wprowadza na LCS'y + gra nimi swietnie ogólnie dobry top laner

A overpow.. no własnie. Jak dla mnie osłabia ten team. Zawsze jak ogladam lcsy ROCCATÓW to ma 100 farmy mniej od enemy a akcje robi ze az sie płakać chce, jak dla mnie jakby zmienili overpow'a to myśle ze 2 miejsce by zajęli.

Co wy myslicie? Ja bym chciał ich zobaczyc na lcs'ach jeszcze raz ale z innym midem.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

polecam zapoznać się z czymś takim jak: teamplay

Zawsze jak ogladam lcsy ROCCATÓW

to rzadko ogladasz, skoro twierdzisz ze overpow u nich jest najslabszy

<>

Opublikowano

Najsłabszy xaxus imo, solo queue na topie odpierdala. Overpow ma straszne wahania formy, a Celaver bez Vandera na suppie, tylko z jakimś bobem byłby nikim ;)
Ale ogólnie wychodzi im to nieźle :D

Opublikowano

Cala ich gra zalezy od Overpowa... Jak ma forme to jest OverPow, a jak nie to Overthrow.. Co nie zmienia faktu, ze bardzo ich team lubie i ogladam kazdy ich mecz. Vander jest dla mnie mega z tymi hookami, imo powinien threshem ciagle grac :p

Jankos jest n1 jesli chodzi o first bloody w eu :p

Xaxus gra bardzo roznorodnie na topie, co mi sie podoba.

Celaver jest dobrym adc, ale szkoda ze polega tylko i wylacznie na maokaiu, powinien podszkolic sie w innych champach.

Opublikowano

Dobrze, że polacy ;D Pamiętam jak puszczali na LCS to jak cię cieszyli po wygranej z SK i słychać ich było głosy "pokonaliśmy SK ku**a mać hahahah" typowe polaczki :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLordeVasto

pamietam jak w cs 1.6 wygrali z Fnatic i bylo "co jest getright, lyso Ci k*rwa?!" :D

team mamy dobry, Overpow musi zaczac grac bardziej agresywnie na linii :P

Przeciez roccat nie gralo w cs 1.6 xD

Opublikowano

Co o nich sądze?

Mam na nich wyjebane, podobnie jak na wszystkie inne teamy lcsowe i nie tylko.

Gram w to tylko i wyłącznie dla przyjemności.

Enjoy

Opublikowano

Co o nich sądze?

Mam na nich wyjebane, podobnie jak na wszystkie inne teamy lcsowe i nie tylko.

Gram w to tylko i wyłącznie dla przyjemności.

Enjoy

jak masz wyjebane to na c**j ten post?

Opublikowano

Co sadzicie o ROCCAT?

Jak dla mnie bardzo fajny team.

Vander -  boskie hooki

Pawełek - super adc

Jankos - boskie smite'y i junglowanie

Xaxus - Nowe postacie wprowadza na LCS'y + gra nimi swietnie ogólnie dobry top laner

A overpow.. no własnie. Jak dla mnie osłabia ten team. Zawsze jak ogladam lcsy ROCCATÓW to ma 100 farmy mniej od enemy a akcje robi ze az sie płakać chce, jak dla mnie jakby zmienili overpow'a to myśle ze 2 miejsce by zajęli.

Co wy myslicie? Ja bym chciał ich zobaczyc na lcs'ach jeszcze raz ale z innym midem.

Chyba oglądamy inny team ROCCAT. Według mnie Overpow może dostaje w tyłek. Ale jest naprawdę usefull dla team'u.

Topic:

ROCCAT może nazwać się dumą polaków. Doszli naprawdę daleko, a zagrali dopiero dwa splity. Są o niebo lepsi od starego MYM'u.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...