Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

LAPTOP - Problem z wyświetlaniem/wczytywaniem stron internetowych.

kmick

Pytanie

Opublikowano

Hejo, od dnia dzisiejszego mam problem na jednym z laptopów, jest nowy, ma windows 8.1, dzisiaj włączając strony internetowe te nie ładują się i wyskakuje błąd po odczekaniu kilku chwil, coś tam timed out itd. po prostu nie wczytuje strony, wcześniej wszystko działało, internet jest połączony i SAMP oraz Skype i inne programy działają bez problemu i łączy z internetem, na drugim laptopie próbowałem to wszystko działa a na tym nowym nie ;/ Proszę o pomoc, nagradzam lajkami.

Załączam zdjęcie z błędem:  http://i.imgur.com/q7Sv2Sh.png

Dodam, iż czasem YouTube oraz Google uruchamia się, lecz czasem nie ma takiej możliwości.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem identycznie ten sam problem :) Moim zdaniem jest to kwestia jakiegoś wirusa siedzącego w Twoim komputerze. Albo zrób dużego skana albo tak jak ja przeinstaluj cały system.

Mogę to dokonać w kilka minut bez instalowania czy kupywania jakichś aplikacji z internetu? Wytłumacz czym to mogę zrobić.

Opublikowano

Tak jak kolega pisze, wystarczy wejść w link:

http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html

a następnie pobrać program (na początku czytaj UWAŻNIE co piszę, bo pościągają Ci się jeszcze jakieś shity) i zainstaluj program. Kilka sekund ustawiania, zostawiasz kompa na paredziesiąt minut / godzin, wracasz i jak się nic nie poprawi to polecam przeinstalowanie całego systemu. (Od razu napisz jaki masz win)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Tak jak kolega pisze, wystarczy wejść w link:

http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html

a następnie pobrać program (na początku czytaj UWAŻNIE co piszę, bo pościągają Ci się jeszcze jakieś shity) i zainstaluj program. Kilka sekund ustawiania, zostawiasz kompa na paredziesiąt minut / godzin, wracasz i jak się nic nie poprawi to polecam przeinstalowanie całego systemu. (Od razu napisz jaki masz win)

windows 8.1, moge jakoś przeinstalować system bez masowego tracenia gier? bo mam battlefielda 3 i moha warfightera, a i nie mam swojej płyty z systemem bo był zainstalowany już w sklepie, nie utrace nic po reinstalu?

Opublikowano

Miałem identycznie ten sam problem :) Moim zdaniem jest to kwestia jakiegoś wirusa siedzącego w Twoim komputerze. Albo zrób dużego skana albo tak jak ja przeinstaluj cały system.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Wszystko przebiegło jak po maśle, okazało się to złośliwe oprogramowanie z internetu o nazwie POKKI, dzięki za program, bardzo dziękuję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...