Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty sposób na zarobek sporej sumy przy średnim wkładzie.

dziqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś przedstawię Wam jak zarobić sporą sumę przy średnim wkładzie za pomocą dwóch serwisów. Ja w ciągu 5 dni uzbierałem 200zł przy wkładzie 2 godzin dziennie. Czyli wychodzi nam 20zł na 1h za samo siedzenie przy kompie :) Jedyne co jest potrzebne to:

-pomysły

-mózg

-zwykły komputer

-internet

-wyobraźnie

Czyli to co prawie każdy posiada :) Zacznijmy od 1 serwisu jest to:

Program partnerski MyLead.pl

Stawka na start dla wszystkich : 4,00 zł !
Środki możliwe do wypłaty zawsze pierwszego dnia każdego miesiąca w terminie do 14 lub wypłatą ekspresową (3dni/10%)

FINANSE :
-paypal 
-Wypłaty realizują z BZ WBK
-Umowy o dzieło/rachunki/faktury

PROGRAMY KTÓRE JUŻ POWSTAŁY:
http://hd-stream.pl/ - w pełni edytowalny
http://hd-vod.pl/ - w pełni edytowalny
http://Pobieramy-pliki.pl - w pełni edytowalny

Z Administracją co prawda się nie znam, lecz kontaktuję się z nimi, wypłacono mi już z samego MyLead 170zł, także można im zaufać. Promowałem im serwis i zwiększyli mi stawkę każdego programy aż o 20gr (jest to dosyć dużo przy sporych zarobkach)
Stworzyli kilka nowych programów, lecz wyjdą one dopiero we Wrześniu.

Teraz wytłumaczę na czym polega serwis, po zarejestrowaniu się możemy generować np. transmisje meczu i później ją transmitować, odbiorca który chce oglądnąć transmisje musi podać nr telefonu następnie podać kod i wtedy może to oglądać. Za jedną taką osobę otrzymujemy 4zł, można transmitować różne filmy itd. w każdym wypadku jest tak samo. U góry podałem wam programy dlatego sami możecie sprawdzić jak działają (oczywiście nie wysyłać tych smsów :D)

Jeśli interesuje Cię moja pomoc, zapraszam na PW. Mogę zostać twoim "mentorem"

A teraz drugi serwis, jest nim 

logo.png

Serwis płaci za kliknięcia SKIP THIS AD po odczekaniu 5 sekund, podobnie jak AdFly, Shorte lub inne podobne serwisy.

Dużym plusem dla tej strony jest skracanie również linków +18. Przy skracaniu wybieramy opcje czy ma być dla +18 czy nie.

Skróconymi linkami można zarządzać, edytować i wyświetlać statystyki.

Stawka dla Polski za 1000 wejść to $2.73 (opróc Polski tylko USA ma większą) Z jednego IP zalicza 5 klików w ciągu 1 dnia.

Minimum do wypłaty to $5, którą dostajemy na PayPal lub w Bitcoinach.

Wypłaty są realizowane do 48h

Tutaj dowód wypłaty:
33294665cb0f4a9db0184d3d2660a12do.jpg

Nie jest to mój, lecz kolegi który również sporo zarabia. Jesli nie wierzycie poczytajcie o tym serwisie :)

Chciałbyś abym został twoim mentorem w tych serwisach i abyś zarabiał przynajmniej 1000zł miesięcznie? Napisz do mnie na PW lub na mail [email protected] a poźniej podam Ci inne źródło kontaktu typu GG, skype itd.

P.S Mentor to osoba która pomaga w zarobkach, daje pomoc instrukcje, poradniki itd oczywiście mogę wytłumaczyć więcej jeśli Cię to interesuje :)

Opublikowano

Nie polecam MyLead, natomiast Firesub. Pewnie chcesz rejestracji z reflinka oraz twój sposób to spam na fb... wątpię aby polak powiedział kilku(nastom) osobom jak zarobić 1000 zł miesięcznie.. i to nie będąc pełnoletnim.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Nie polecasz MyLead? Z jakiego powodu, obstawiam iż dlatego bo korzystasz z Firesuba, którzy tną leady :)

Poznałem administracje, po 5 dniach dostałem 20gr + wykonali mi przelew w ciągu 10h, bo pilnie potrzebowałem. Jeśli rzeczywiście korzystasz z Firesuba nie twierdzę iż tak jest, to napisz do administracji że chciałbyś jakiegoś bonusa, lub za darmo wykonali przelew. I później porównaj sb te dwa serwisy.

Opublikowano

Bardzo proste sposoby -,- . Że nie masz sumienia nabierać ludzi na subskrypcje sms a poza tym lepsze jest paidverts albo cash pirate , dłużej się zarabia ale nikt nie traci na sms byś ty miał

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Bardzo proste sposoby -,- . Że nie masz sumienia nabierać ludzi na subskrypcje sms a poza tym lepsze jest paidverts albo cash pirate , dłużej się zarabia ale nikt nie traci na sms byś ty miał

Nigdy nie zostałeś oszukany podczas przykładowo wymiany w grze czy coś tego typu? Podaj mi jedną rzecz która nie jest złodziejem, nawet w biedronce jak kupujesz sok i piszą 90% owoców to dają 50% xD

Opublikowano

Znam lecz nie bawiłem się, a może zacznę. Na razie tylko w PPA zarobiłem łącznie 1600$ i przestałem się w to bawić, bo spędzałem po 7-8 godzin przy tym, a teraz autopliot z paru stron i codziennie wpada po parę $ :P 

Jak będę miał jakiś fanpage to zacznę z tego korzystać :P 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Też właśnie teraz mam zamiar kupić fanpage i z niego korzystać głównie serwisem shink, czyli samo przekierowanie. Mam upatrzone fanpage 3k like po 10zł :) I myślę że spokojnie będę zarabiał 1-2$ za 2 wpisy ;)

Opublikowano

Długo są na rynku MyLead? żeby się nie okazało, że to zwykły scam, zarobią i zwiną interes. Programy nawet ciekawe i stawka odpowiednia jak będę miał trochę czasu to przetestuje i zobaczymy jak z konwersją.

Opublikowano

Pisałem z administracją dosyć długo, podali mi wiele planów na przyszłość, scam to nie jest na 100% tak jak mówiłem pomogli mi i przelali mi pieniadze w ciągu 12h bez prowizji. Mam zwiększoną stawkę do 4.20 za to iż dużo zarobiłem. Administracja jest bardzo fajna w porównaniu do wielu serwisów. A konwersja zależy oczywiście od sposobu używania programu. Ja 160zł z tego zarobiłem na streamach.

Opublikowano

Stream - masz mecz przykładowo Real - Atletico ostatnio był, robisz transmisje (da się zrobić prawdziwą) i jest od tego program HD-Stream

Filmy- czyli normalnie reklamujesz je i od tego jest program HD-Vod jest bardzo fajny z wyglądu, masz np. panel logowania, kup premium, kto ze znajomych oglądał itd.

Opublikowano

Ja szczerze od tygodnia nie promuje swoich linków a zarabiam średnio 4.20 dziennie. Gdybym zaczął znów zarobki myślę że spokojnie osiągałbym przynajmniej 80zł na dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...