Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niepełnosprawność a gry komputerowe. Zobacz streamerkę bez rąk

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hah pozdro wybiła sie bo gra nogami a nie rękami pewnie je chowa pod koszulką :)

Opublikowano

Szacunek, nie gra wcale tak najgorzej a nawet lepiej niż niektóre płaczki z tego forum. 

Gra lepiej niż te pizdy na BoLach

hah pozdro wybiła sie bo gra nogami a nie rękami pewnie je chowa pod koszulką :)

Ciekawe czy byłbyś taki cwany jakbym ci je maczetą odpierdolił

Fajna?

post-1234816-0-02924200-1408644570_thumb.jpg

Opublikowano

chyba k***a na kamerce widać ,że gra nogami keep calm landiago go away fuking polish nub

szacun ,ale mnie to zbytnio nie rusza ( nie obchodzi :P )

Opublikowano

Raz był przypadek, że ktoś dostał bana, że naśmiewał sę z niepełnosprawnych, a był naprawdę inwalidą. A ja jej życzę powodzenia oraz wyjścia z golda :)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Dodam tylko, że zaczęli się tam na czacie znowu zbierać polaczki... To już nawet nie jest śmieszne -.-

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

tym wszystkim 'śmieszkom' tak GŁUPIO komentującym to, życzę, aby oni kiedyś stracili ręce. I, niech wtedy się z WAS śmieją. 

Pożyczyć Ci

post-1234816-0-94095600-1408650669_thumb.jpg

maczetkę ? XDD

Opublikowano

Ma ktoś linka do jej streama?

teraz jest offline zobacz jutro pewnie będzie grała 

Opublikowano

tym wszystkim 'śmieszkom' tak GŁUPIO komentującym to, życzę, aby oni kiedyś stracili ręce. I, niech wtedy się z WAS śmieją. 

Prawda, są to ludzie, którzy nigdy nie zrozumieją takiej osoby, dopóki sami tak nie będą mieli. Jednak nie powinno się tego życzyć innym.

Szacun dla niej ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Szacunek i to wielki. Btw bez rąk doszła dalej niż niektórzy z :D 

Opublikowano

C**j mnie to obchodzi. Ja oglądam streamerów dlatego, bo dobrze grają, albo mają z*******y komentarz, jeżeli ktos ją ogląda TYLKO DLATEGO, bo nie gra rękoma to jest nieco niedojebany psychicznie, ale k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...