Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtf3a.png

Witam ! Nazywam się Patryk Rudnicki, mam 25 lat. W dniu dzisiejszym doszedłem do wniosku, iż spędzone 3 lata w Silkroadzie, wbite mnóstwo leveli, zdobyte doświadczenie - może zaowocować. Setki spędzonych godzin może przynieść mnóstwo zabawy i przyjemności. A dlaczego ? Cały świat gra w silkroad - opiera się to na czystym hand rajdzie który jak wiadomo - nie jest przyjemny, to raczej taka syzyfowa praca. Robimy coś, zdobywamy - ale czy my ? Czy cholerny program? Czy możemy powiedzieć, że to my stworzyliśmy tą postać ? Wątpię. Na dzień dzisiejszy chciałbym wam zaproponować stworzenie innowacyjnego party, nie pod względem charakteru działania, hierarchii czy tam czegoś tam. Będzie to innowacyjne party - bo tworzone dla zabawy przez naprawdę sztukmistrzów polskiego silkroad'a. Oczywiście podstawą jest zrozumienie i komunikacja - ale to później. Serwera nie wybieram ja, serwer wybiera całe party, każdy mówi za i przeciw - i dopiero wtedy zapada decyzja. Ale co tu dużo pisać..lepiej dokładnie wyjaśnić zasady i hierarchię.

wisyc.png

Warrior/cler - Ja oczywiście. Madnessik

Wizzard/bard - wolne.

Wizzard/bard - wolne.

Wizzard/bard - wolne.

Wizzard/bard - wolne.

Kleryk - Tillowaty

Bard - wolne.

Rogue/cler - Kosa

Oparłbym się na zasadzie -

1 warrior tankuje, 1 lur, 3 wizzardów bije, 2 bardów buffuje i kleryk leczy ;D. Oczywiście to się jeszcze uzgodni na ts przed rozpoczęciem gry.

1t4rbexrw8upeommx8g.png

Każdy z chętnych graczy - musi posiadać sprawny mikrofon, słuchawki - teamspeak2.

Niestety - każdy musi posiadać powyżej 16 lat ( bez wyjątków, zbyt dużo party rozleciało się przez nieumyślnych destruktorów, nie obrażając przy tym młodszych osóB).

Wysoka kultura - bez żadnych kur* padłem, ja pier * resnij, no weź kur* resnij - za takie coś..niestety wyrzucamy osobę z ekipy.

Dobry sprzęt - bez płaczu o lagi, fpsy i inne duperele.

Nie gramy na własną rękę, nie idziemy na taxi itp. - jeżeli nie ma całej ekipy - nie gramy, stallujemy, jobujemy itp.

Na grę poświęcamy sporo czasu - minimum kilka godzin dziennie w godzinach wieczornych.

Jeżeli spełniasz te wymagania ? Zapraszamy - kontakt gg: 7177296. Skype: patryk.nertowny

Jeżeli nie spełniasz którejś z zasad - nie pisz.

Grafika: Mama

sharingan1s.png
Opublikowano

Pamiętam czasy z TSRO... Gdzie się czekało na ekipke i szło się na sungi... Eh to było coś pięknego... Wtedy gra sprawiała przyjemność.Zdobywanie lvl było czymś świetnym, a teraz mieć 100 to jest coś... Więc myślę że pójdę na to i spróbuje z wami pograć może będzie jak na TSRO... Piszę się na NuclearSun, jak byś miał jakieś pytania pisz na gg:7977040 (często niewidoczny).

Opublikowano

Widać ze naprawdę masz banie do tego Kosiarz :)

Nie ma to jak poexpic razem z ekipa i wbić "prawdziwy" lvl nie botem czy coś w tym rodzaju...

Zapowiada sie bardzo ciekawie z chęcią bym spróbował...

Moje gg:9885849 (niewidoczny)

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Hm, a mogę spytać dlaczego KSRO, a nie np CSRO, VSRO?

KSRO --> mamy kolege 2x high lvl pozatym malo ludzi wolne spoty, no i zawsze sie uwazalo KSRO za najlepiej rozwinieta wersje

sharingan1s.png
Opublikowano

Siema jakie jeszcze zostały wolne postacie mogę spróbować a i jakie mniej więcej godziny expa ? a i jaki serwer i czy wymgany jakiś lv ?

Odp została udzielona na GG ^^

BTW szykuje się niezłe pt ;p

Opublikowano

Hmm no to nawet ciekawe moze byc, zamierzalem wrocic do silka, ale nie na isro... napisz mi na gg jakie postacie sa wolne itp : 4335126 (niewidoczny)

Opublikowano

Ja odpadam... Nie mam zamiaru siedzieć i wyczekiwać aż jakiś KSSN będzie wolny... I pier****y update nie chce się robić miłej gry,

Opublikowano

Jak ktoś chce kssn wolny PW ME

@up

wyluzuj o_0

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<