Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach - po zakończeniu Arrancar sagi

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Właśnie skończyłem oglądać pierwszą serię Bleach w miesiąc (od 1 do 310 pomijając fillery)

To anime jest według mnie najlepszym anime jakie kiedykolwiek oglądałem.

Więc moje pytanie dotyczy dalszych losów bohaterów.

Opłaca się oglądac to wszystko o Fullbringerach itp? Ludzi mówią, że jest to bardzo słabe i nużące :/

A co z mangą? Wiem, że nadal jest pisana/rysowana ale jakoś wszystko na temat Bleacha ucichło. Warto ją czytać?

Pozdro.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Hej.

Właśnie skończyłem oglądać pierwszą serię Bleach w miesiąc (od 1 do 310 pomijając fillery)

Opłaca się oglądac to wszystko o Fullbringerach itp? Ludzi mówią, że jest to bardzo słabe i nużące :/

A co z mangą? Wiem, że nadal jest pisana/rysowana ale jakoś wszystko na temat Bleacha ucichło. Warto ją czytać?

Pozdro.

moim zdaniem nie opłaca się. Samo anime nie było jakieś zajexxxxxbiste, a wątek z fullbringami był po prostu 6/10. Mangi nie warto czytać, moim zdaniem nudna. Ale jak tak ci się spodobal bleach to sobie czytaj

XrgAYyk.png

Opublikowano

Hej.

Opłaca się oglądac to wszystko o Fullbringerach itp?

Nie rozumiem Cię.. wg. Ciebie to najlepsze anime, skoro tak jest to dlaczego masz czas na pytanie się po forach? Normalny człowiek by po prostu dalej oglądał gdyby mu się aż tak strasznie podobało :O

Tak oglądaj dalej, wiadomo nie ma takich fajerwerków w watku z fulbringiem jak w wcześniejszych arcach, no ale heloł taka fabuła. Mówią że nudne bo większość ogląda/czyta bleacha właśnie dla walk, cała reszta nie ma zbyt wiele do zaoferowania

Co do mangi to się nie wypowiem bo zwyczajnie nie czytam czegoś co mnie kompletnie nie interesuje, ale z tego co moja wiedza ogarnia to leci dalej całkiem ciekawie i poziom nie spada.. gorzej z dialogami/wypowiedziami, nie wiem czy to zasługa autora czy tych co tłumaczą na PL ale tak to jest napisane, że aż się czytać odechciewa, mam na myśli ten debilny sposób dla "wieśniaków którzy ledwo umią czytać" który jest adresowany chyba do 8 latka by zrozumiał co się dzieje.

Podsumowanie: jak się podoba to jedziesz dalej, jak przestanie - stopujesz

Opublikowano

moim zdaniem nie opłaca się. Samo anime nie było jakieś zajexxxxxbiste, a wątek z fullbringami był po prostu 6/10. Mangi nie warto czytać, moim zdaniem nudna. Ale jak tak ci się spodobal bleach to sobie czytaj

Podludzie i trolle głosu nie mają, spie*dalaj z tego działu.

Hej.

Pozdro.

Jeśli Bleach ci się spodobał to oglądaj dalej. Mangę również polecam przeczytać bo na emisję anime się nie zanosi zbyt prędko.

Mogę jedynie jeszcze powiedzieć, że manga moim zdaniem jest o wiele lepsza od samego anime. Zależy z resztą kto co lubi, ja akurat wyobraźnie mam dobrą więc mangi mi niestraszne.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Podludzie i trolle głosu nie mają, spie*dalaj z tego działu.

Jeśli Bleach ci się spodobał to oglądaj dalej. Mangę również polecam przeczytać bo na emisję anime się nie zanosi zbyt prędko.

Mogę jedynie jeszcze powiedzieć, że manga moim zdaniem jest o wiele lepsza od samego anime. Zależy z resztą kto co lubi, ja akurat wyobraźnie mam dobrą więc mangi mi niestraszne.

Skoro podludzie nie mają głosu to po co piszesz?                           

@top

początkowe chapter mangi bleacha są nudne, może cie to zniechecic

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dość średniawa saga. Niby jakiś tam zwrot akcji jest ale to sagi nie naprawi. Ale jeżeli Bleach aż tak bardzo ci się spodobał to jak najbardziej oglądaj. Mangi nie czyałem więc się nie wypowiem.

Opublikowano

Pewnie najlepsze anime bo jedyne jakie oglądał xDD no może jeszcze naruto dragon balle i shaman kingi jak to 90% newbie.

Manga jest nawet fajna ale nie jest specjalnie wciągająca, nie wiem czy sobie tak poczytasz swobodnie bo chyba cenzurę wprowadzili i za free to jest pare chap.

Polecam obejrzeć jakieś krótsze serii i zobacz że istnieją o wiele wiele lepsze anime jak Death Note, Mirai Nikki, Steins Gate ..

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pewnie najlepsze anime bo jedyne jakie oglądał xDD no może jeszcze naruto dragon balle i shaman kingi jak to 90% newbie.

Manga jest nawet fajna ale nie jest specjalnie wciągająca, nie wiem czy sobie tak poczytasz swobodnie bo chyba cenzurę wprowadzili i za free to jest pare chap.

Polecam obejrzeć jakieś krótsze serii i zobacz że istnieją o wiele wiele lepsze anime jak Death Note, Mirai Nikki, Steins Gate ..

Ogladalem:

-Bleach

-Naruto

-Shaman King

-Dragon Ball Kai

-One Piece

-Sword Art Online

-Fairy Tail

-Darker Than Black

-Attack No Titan

-FMA: Brotherhood

i wiele wiele innych (na tą chwilę ukończyłem w 100% 51 anime, a akutalnie oglądam tych anime w liczbie 5-ciu)

Ale jakoś Bleach naprawdę najbardziej mnie ujął.

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...