Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200gemów jak zdobyc i pomoc dla nowego gracza.

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pobieram gre smite i zobaczylem ze mozna zdobyc 200gemów za pobranie voice chat ale nie wiem jak to zrobic wiec mógł by ktos mi podac krok po kroku jak zdobyc te 200 gemów ? za pomoc daje like

Jestem nowym graczem wiec jesli to mozliwe to czy mógł by ktos mi dac kilka rad ? co robic jaka postac na start itp będe wdzięczny

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Pobierasz curse voice i zakladasz konto. Grasz obojetnie jaki tryb. Wchodzisz na email i masz kod. Wpisujesz go w grze i masz

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Pobierasz odpalasz curse voice i grę z tego co pamiętam to powinieneś w programie mieć opcję zacznij rozmowę czy coś daj to i zagraj sobie byle jaką grę po grze powinieneś na e-mailu mieć kod na 200 gemów.

Postać na start najlepiej jakąś łatwą np. Ra, Thor, Neith, ale osobiście polecam fenrira bądź lokiego z postaci ad i zeusa bądź he bo z postaci ap są trudniejsi ale DMG robią kosmiczny.

Za like na fb masz skina do ra a na twitterze do artemis ale nie wiem czy kod także odblokowuję postać gdyż jak użyłem kodów postacie były już zakupione.

W niedzielę postaraj się o first winy na każdej mapie bo za każdy first win dostaniesz dodatkowo 40 gemów.

Na low lvl jest bardzo duża ilość afków ale tak od 15 lvl powinno już być okej.

A jeśli chodzi o conquest ( mapa 5 na 5 ) to linie dzielą się na mid praktycznie tylko magowie tam chodzą, solo lane najczęściej widuję tam warriorów bądź asasynów ( krótsza linia ), duo lane jest tam tzw. hunter czyli adc oraz najczęściej guardian który wspomaga huntera ( dłuższa linia ), i jungle.

Myślę że to wystarczy na początek w razie czego pytaj śmiało

gQSkfLC.png

Opublikowano

Wystarczy jedynie zarejestrować się tym samym emailem co w grze, właczyć program, wejść w practice jungle i masz na emailu kod.

I polecam Ci na początek Neith lub Ra.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...