Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G1 Za Sms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyslalem Sms'a nie pierwszy raz juz kiedys tez wysylalem no więc wyslalem 2 sms'y po 130 kredytow za dyche i jeden za 1,22 12 kredytow no i nie przychodza mi od pol godziny a wtedy tak szybko o co chodzi?? plis odp dam +! :(

721379818 -Chcesz dostać plusa? Zadzwoń pod ten nr.

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

ZA KAŻDEGO DANEGO MI MINUSA ODERWĘ SOBIE JEDEN WŁOS Z WIECIE Z KĄD.. :(

Opublikowano

czlowieku ile juz takich tematow zalozyles ???wes sie .. w łeb,poczytaj na forum od zawalenia jest tego typu postow.

niepisz juz o debilnych g1,bo az sie juz od tego zygac chce.

Opublikowano

albo cie wyrolowali albo musisz poczekać do jutra.Moim zdaniem w sieci komurkowej są korki. Mi nie przychodzi wiadomość od gamersfirst o wygraniu G1 creditów.Wiec nie lam sie do jutra powinieneś otrzymać wiadomość. Pomogłem proszę o 5 :);)

Opublikowano

hmm topic a kiedy zakupiłeś te kredyty??

i z jakiej sieci

bo podiobno z orange są problemy

jeśli ci do jutr nie przyjdą credyty

to napsiz do nich ticketa z wiadomością że zakupiłeś credyty ale ich nie otzrymałeś ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up

Mylisz się, mam orange i wiadomość dostałem po 2 sekundach z kodem, aktywacja kodu też była szybka po 3 minutach dostałem g1 więc nie wiem w czym problem;p.

@topic

Powiedz jaka siec.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

czlowieku ile juz takich tematow zalozyles ??? - tylko tego

Wyslalem z Orange wcześniej też . Pierwszy raz czyli te 130+130 to z Allopass a 12 juz z Zong.

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

Opublikowano

to proste wchodzisz tam gdzie sie kupuje g1 i klikasz check offer status i tam masz daj +! :D

2005qgx.png

dbjz3t.png

Opublikowano

wysłałem Report problem do allopass:

Yesterday I sent two SMS. Everything's OK written "Thank you for using our services" and wait all day and nothing comes. I bought 2 sms to 130 credits of ten g1 PLN. I'm from poland. He wants me 260 credits.

Translator :D Teraz czekam napisali że musze 30min. zobaczymy :huh:

2005qgx.png

dbjz3t.png

Opublikowano

Co ja niby mam mieć w check offer status na allopass mam tam napisane cos w rodzaju: used:1 available:1

Człowieku zapomnij o translaorze. Chyba cię pogięło, on tłumaczy pojedyncze słowa, nie bierze pod uwagę sensu zdania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tam co miesiac wysylam se kredyty za 10 zl (orange) i zawsze przychodza to nie wiem czemu ci nie przyszly moze przyjda ale pozniej to sie zobaczy :P

1377774857-U369478.png