Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy wejdzie mi bfp4f?

#razeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ram 4gb 

karta graficzna Intel® HD Graphics

procesor Intel® Pentium® CPU P6000 @ 1.87 GHz

Windows 7 Home premium 64bit  

Jak cos to jest to laptop

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma szans.

Ja na core 2 duo 2,00GHz i 100mb intel gma 4500hd jadę na low w 30fps, więc jemu będzie działać na super low w 30fps

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chcę się dowiedzieć czy mi zadziała i jest sens pytania się brata o hasło administratora komputera bo jest potrzebne do zainstalowania, a nie posiadam hasła. Ja się pytam o to czy mi zadziała na komputer, a nie propozycje jak sprawdzić... 

Opublikowano

Chcę się dowiedzieć czy mi zadziała i jest sens pytania się brata o hasło administratora komputera bo jest potrzebne do zainstalowania, a nie posiadam hasła. Ja się pytam o to czy mi zadziała na komputer, a nie propozycje jak sprawdzić... 

Powinno zadziałać na niskich... Nikt nie jest na 100% pewny, najlepiej ściągnąć i samemu zobaczyć  -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wymagania gry:

• System operacyjny: Windows XP lub Windows Vista
  • Procesor: Intel Pentium 4 1,7 GHz
  • Pamięć: 512 MB (1 GB w przypadku Windows Vista)
  • Karta graficzna: 256 MB, Pixel shader 2.0, DirectX 9.0c
  • Karta dźwiękowa: Zgodna z DirectX 9.0c
  • Miejsce na dysku twardym: 2,5 GB
  • Łącze internetowe: 256 kbit

Oczywiście minimalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...