Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyrabiam już z tym gównem, w porównaniu do evadee, ezevade jest tak c*****e że już bardziej sie nie da, niedość że często wchodzi w skillshoty, kiedy leci więcej niż 1 pierdoli sie i stoi w miejscu a do tego przeważnie ucieka w lewa strone nawet jeżeli jest sciana.. Poprosze dobre ustawienia bo nie wyrabiam już z tym bezuzytecznym skryptem.

Opublikowano

musiales cos pokombinowac w ustawieniach bo na domyslnych + smooth pyka ladne

PS>ZMIEN TO BRZYDKA PANIA albo transa z avka xD

@1361622928-U485574.pngKakashio

TEN SEKSOWNY WONS

lubie sie spowolnic

Opublikowano

musiales cos pokombinowac w ustawieniach bo na domyslnych + smooth pyka ladne

PS>ZMIEN TO BRZYDKA PANIA albo transa z avka xD

Ps> do tego ma wąsa  xD

Wlasnie Ezevade dlamnie jest najbardziej legit bo postac sie nie zacina tak jak w evadeee czy innych tego typu antyskillshotach, ezevade nie omine ci tylu skillshotow co evadeee to prawda ale przynajmniej nie wyglada to jakbys mial 1dpi w myszce ja bym w ustawianiech nic nie grzebal bo jedynie moze sie popieprzyc, ezevade to bardziej wspomagnie jak w samochodzie a spella unika w strone myszki.

Opublikowano

zmieniałem w c**j opcji ale działało git, po ostatnim patchu coś słabo działa, np. uciekam leci do mnie Q lee sina i nagle postac podbiega do sciany i przestaje sie ruszac dopóki skillshot mnie ominie lub trafi.

edit. dodam że sprawdzałem na opcji smooth i fast ale bez różnicy, przy obu opcjach skrypt jakby się zacina gdy leci wiecej niz 1 skillshot

Opublikowano

to przez ta pania na avku ;/

ANTYWARN:

wez od nowa i nic nie zmianiaj bedzie pykac

nie chce kasować folderu z zapisem bo bede musiał ustawiać all skrypty od nowa, a samego configa od ezevade nie widze ;x wolałbym żeby ktoś wysłał screena z dobrym ustawieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...