Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajne i śmieszne aplikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dumb Ways To Die :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A z jakiego systemu korzystasz może? Z ios czy z androida?
Ja na swoim Ipadzie mam kilka fajnych gier jakie mogę Ci aktualnie polecić. Większość jest dostępna również na androida ponieważ jak ktoś tworzy obecnie apkę to raczej na wszystkie systemy mobilne tak więc raczej nie powinieneś mieć problemu z zainstalowaniem.

Są to:

Bubble Bust - zestrzelasz sobie małe bąbelki. Gra prosta ale potrafi Cię naprawdę wciagnąć
Smash Cops  - jako glina ścigasz sobie różnych przestępców na ulicach miasta. Bardzo dobra grafika jak na urządzenie mobilne
Crazy Taxi: City Rush - z grafiki bardzo brzydka gierka ale wciąga . Taka szaleńcza jazda mini taksówką
Sky Force 2014 - aż dziwne, ze taką fajną gierkę można obecnie ściągnąć sobie za darmo. Bardzo dobra grafika i świetna rozgrywka.

Tutaj możesz sobie poczytać: yourapps.info/gry-na-iphona recenzje poszczególnych gierek.Warto szczególnie jeśli chcesz coś kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...