Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts3 - logi

Diabelek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem ze ktos usunol mi spacery (jakis admin) nikt sie oczywiscie nie przyzna. Czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia tego ? jak tak to jak ?

Opublikowano

Jeżeli masz dostęp do programu YaTQA (Yet another Query App) to za pomocą zalogowania się po przez port query oraz danych query (login i hasło) możesz sprawdzić logi i tam szukaj uważnie ;)

Opublikowano

http://screenshooter.net/100113642/yqoxwgu

Pewnie źle szukasz, ja w logach serwera mam wszystko od logowań po kasowanie kanałów ;)

Przeszukaj dobrze logi może znajdziesz. Chyba, że to było dawno to możesz już tego nie znaleźć nie jestem pewien tego ;p

Ew. powiedz, że kto się nie cała grupa otrzyma karę.

Ja tak robię lecz nawet jak ktoś nie chce się przyznać to nie wylatuje tylko każdy z administratorów dostaje taką "karę", że musi coś wykonać np. reklamę na 15 forach reklamowych. Jeżeli tego nie zrobią to wylatują, ponieważ po co trzymać kogoś kto nie chce się przyznać do czegoś co zrobił źle oraz Cię jako właściciela oszukuje? :) Dla mnie jest to niedopuszczalnie ;p

Opublikowano

powiedz mi gdzie mam szukac w takim razie ? No wiem wlasnie ale predzej czy pozniej dowiem sie kto mi usunal to bo usunieto Spacer z strefa, i wole ukarac jedna osobe niz cala grupe bo sie beda klocic potem

Opublikowano

2014-08-21 18:06:54 VirtualServerBase Info channel '[spacer0dsa]'(id:TU JEST ID JAKI KANAŁ ZOSTAŁ USUNIĘTY) created by 'Przemek'(id:TU JEST Database ID UŻYTKOWNIKA)[/coode] 

Jeżeli miałbym ja tak szukać to właśnie tak bym to robił ;)

Tak więcj Sprawdzaj wszystko " VirtualServerBase Info channel "
Opublikowano

virtualserver channel 'Ogólne'(id:390) deleted by 'Hades'(id:2179)  mam tylko cos takiego nie mam niczego takiego VirtualServerBase

z tym ze mam tylko ten kanal w logach a usunietych innych juz nie np podkanalow i ze spacer zostal zrobiony..

Opublikowano

virtualserver channel 'Ogólne'(id:390) deleted by 'Hades'(id:2179) 

to znaczy, że jeden z administratorów o nicku "Hades" usunął CI dany kanał o nazwie "Ogólne".

Opublikowano

tyle to ja wiem :D rzecz w tym ze to jedyny log dzisiaj taki a byly usuwane podkanaly dodawane nowe podkanaly i spacery i tego nie mam w logach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...