Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Gnar/inna postać

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema którą postać mi polecicie bardo dużo gram master yi na jungli.Bardzo chciałem kupić gnara lecz wszyscy moi koledzy którzy go kupili na początku mówią że jest słaby itp. i nie opłaca się nim grać i go kupować, a co wy o tym sądzicie ? jak by co mam 7k ip co możecie mi jeszcze polecić na jungle/top ewentualnie mid

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

39 Gier mam gnarem xD

Gnar :

+ Cholernie mobilny

+ Duży burst

+ Chory engager

+ Każda faza gry jest ponadprzeciętna

+ Duże surviability...

- ...ale brak sustainu

- Nie ma swojego miejsca na linii - na każdej jest poniżej średniej

- Mały nuke

- Nieporozumienie jakim jest losowa transformacja kompletnie osłabia, a może nawet sytuacyjnie niweluje powyższe pozytywy

363451410787081286162.png

Opublikowano

Na jungle polecam tobie : Vi , Kha , Jarvan IV , Evelyn . Na topa : Gran ( @MagicznaPanda opisał ci go ) Mundo , Olaf , Aatrox , Maokai , Nidalee , Riven .

Opublikowano

Słaby jest według mnie. Jedynie jak się transformuje to te bloki, które rzuca są OP.

Jarvan 4

+doskok

+podrzucenie

+slow

+shield, który daje armor i mresy

+świetne ganki

+dobry w tf

+dobry inicjator

+tankowaty

Opublikowano

Junglerzy to : Lee Sin, Vi, Jarvan, Rengar i Kha. Top : Riven ( bardzo dobra!) Pantheon ( możebyć na jungli),  Volibear (op tank), Nasus(stackujesz i carrujesz ), Renekton (świetna postać).

Opublikowano

Kup gnara dopóki go nie znerfią. Wydaje się być spoko postacią. Jego podstawowa forma to typowy bully lane, który polega głównie na nękaniu przeciwnika, ma dobry escape. Dmg dopiero będzie miał dobry w drugiej formie.

tPYPXDZ.png

,,century outlaw"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDon Graves na portalu how2win niedawno został opisanyy buff gnara i jego powody wytłumaczone postami rito

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Gnar poki co jest cienka postacia, na ranged formie zje go kazdy kto juz na nim siadzie. Dopiero Mega Gnar jest grywalny, spelle zaczynaja robic obrazenia i staje si bardziej tanky. 

Opublikowano

Gnara bardzo ci polecam . Mocna postać dzięki Ulti 

- Szybki 

- Łatwe Escape 

- DMG 

polecam ci oglądać BoxBox świetnie ogarnia Gnara

Opublikowano

Polecam Ci poczekać na rotacje z Gnarem i dopiero wtedy wybrać, znając życie będzie już w tym tygodniu ;)

Co do innych junglerów to możesz wybrać Elise (jeżeli Ci odpowiada).

Opublikowano

Również wolałbym poczekać na rotacje z Gnar'em, która już za 3 dni. Pograj nim i wtedy oceń, czy to postać dla Ciebie. Ja polecam Udyr'a.

+łatwa jungla

+AS

+shield

+MS

+stun

+lifesteal

+szybki clear

+tanky

+mobilny

+świetne ganki

4961814087238241191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...