Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CursedCraft

cyran987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chce was zaprosić na server na modach wszystko znajdziecie na stronie servera zapraszam (: http://cursed.polskieplejsy.pl/index.php?view=poradniki

Sloty-150

Lagi-BRAK sam się zdziwiłem że na taki server na takich dobrych modach nie ma lagów zero !!!!

PvP-Za spawnem i raczej na nowych światach

WL-Brak

Premium-Nie, Pobieracie Lauchera z strony podanej wyżej .

ZAPRASZAM NA SERVER:D

Prezentacja na Youtube gotowa zapraszam-https://www.youtube.com/watch?v=tIj2wE2HGLU&list=UUsYqPaFVfuFKuhSzuCcs_9A

WAŻNE-Gdy wejdziecie na stronę servera i pobierzecie laucher na stronie macie link który musicie skopiować, wchodzicie w laucher (Jest Crackowany) i tam macie po lewej stronie paczki z modyfikacjami to wybieracie Add New Pack i wklejacie tam link z strony servera, paczka zacznie wam się automatycznie pobierać i po jakiś 2-4minutach możecie już grać na serverze:D

ZAPRASZAM:D Cyreusz:P

Lista Modyfikacji:

-Inventory tweak

-Optifine

-Batter Font

-Mine & Blade Battlegear 2 - Bullsay

-bspkrsCore

-BatterStorage

-Domlike Dungeon

-Equivalent Exchange 3

-Hinglands

-FalingMeteor

-Multiworld

-Project Zulu

-Ye Camol Chattels

-Biomes o Plenty

-Batter Dungeon

-Reszte modyfikacji dodam puźniej ale są mody które dodają np dungeony do netheru nowe hardcorowe światy,bossy,bronie,eq,I wiele więcej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzisiaj zostały dodane nowe modyfikację więc na pewno wam się spodoba i zapraszam na server:D

I jeszcze jedno niedługo nagram prezentację więc będzie przedstawienie modyfikacji i serwera :D

Proszę czytać do końca całą prezentację:D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer możę być spoko z tego powodu ze nie ma sporo serwerów tego typu: cyran987 Jeżeli chcesz sporo osób ogarnij bardziej prezke daj liste modów jakieś skrypty nowości i bedzie ciekawy serwer.

Opublikowano

Oczywiścię ogarnę listę modów itp ale to dopiero jutro lub w nocy i takżę prezkę na youtube ogarnę a co do naboru na Admina nw ale wiem że na forum jest na Moderatora a na Admina nw:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ile gra osób na serwerze ? :D

Na servie jestem tera i pusto jest :P Fajnie moze byc lecz brakuje mi modow technicznych ;P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja mógłbym ogarnąć lepsza reklamke poniewaz gram tam i server naprawde warty gry , Gildia Majestic, 4 topka , Podbila hardcore i demons, 

Pzdr i zapraszam!!!!!!!!!!!! , EuroPL

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Zapraszam jeszcze raz!

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...