Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z Alistarem za darmo.

mateusz33333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem żę nie mogę na EUW dostać alistara za darmo :/ nie mówcie żebym obejrzał poradnik na YT bo na EUNE sobie go wziąłem ale na moim smurfie na EUW nie chce mi go dać wyskakuje: "There was an error accessingarrow-10x10.png your youtube account. You may try the workaround suggested below.", oraz "There was an error adding the Alistar skin to your account. Please try again later.". Bardzo chcę sobie nim tam pograć bo jest bardzo silnym top lanerem, a jak jest za darmo to nie koniecznie chce mi się wydawać IP.

Wiem, mogę napisać do supportu, ale to będzie trwać tydzień zanim przeczytają i dadzą mi tego Alistara, w takim wypadku to już wolę go kupić...

Opublikowano

Swego czasu pomoglo mi wejscie w ustawienia konta na yt i zalozenie kanalu. Sprobuj, a jezeli nie pusci to napisz do supportu - angielski zwykle szybko odpisuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...