Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja na innym komputerze.

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zainstalowane Diablo III z dodatkiem Reaper of Souls na 1 komputerze.

Teraz chcę zainstalować Diablo III na drugim komputerze i moje pytanie jest takie. Czy muszę instalować Diablo tak jak wcześniej, że najpierw instaluje zwykłe Diablo III, a później wgrywam dodatek. Czy wystarczy jeszcze jakoś inaczej?

Opublikowano

A jest jakaś różnica czy coś?

Właśnie włożyłem płytkę z dodatkiem Reaper of Souls, wyskoczyła mi instalacja battle.netu zalogowałem się na swoje konto i normalnie trwa instalacja DIII ;dd

Czyli co mam rozumieć, że płyta ze zwykłym DIII nie potrzebna do instalacji? Skoro instaluje mi za pomocą tylko płyty z dodatkiem?

Opublikowano

No właśnie nie ;dd Kupowałem osobno Diablo III i po jakimś czasie osobno dodatek ROS i przy dodatku nie pisze mi nic by była tu też podstawka ;dd

Nawet na opakowaniu dodatku piszę "wymaga pełnej wersji DIII" .

Więc jak to jest? :P

Może dlatego, ze mam na innym kompie już DIII zainstalowane na tym koncie ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

diablo to diablo , instalujesz to samo majac dodatek lub nie (jedna gra), czyli ja majac tylko podstawe mam wszystko (pliki gry)  , z tym ze kiedy masz na koncie dodatek masz dostęp do dodatkowych poziomów Ros , które sa niedostepne jesli masz tylko podstawe . Moze skumasz , bo ja slabo to co napisalem xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...