Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy transferze postaci z GameMaster do ECS

antychryst726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 3 miesięcy staram się przenieść moje stare konto z gamemaster do ECS jednak mam problem ponieważ nie pamiętam hasła a zresetować się go nie da,więc pisałem tickety do supportu.Napisali mi,że mam podać 3 informacje :

1 Account ID: 
2 Screenshot: link or attachment 
3 Previous Language Service (ENG / TR, DE, FR, ES, IT) 

Więc w account id wpisałem oczywiście swój login 

2:w screanshot podałem link do zdjęcia mojej postaci,na którym widoczny jest nick http://zapodaj.net/837ab61eb62ba.jpg.html

3:Tutaj wpisałem Language Service ENG

i zawsze otrzymuję taka odpowiedz:

Greetings, 

Thank you for the information you've provided. Unfortunately, the screenshot you've submitted is invalid. We are only able to process your request for a password reset, if you Provide us a screenshot of your "CABAL Game Account Reset" or "CABAL Online - Game Account Password Reset" Email. 

Once you've acquired all the Necessary information we've requested, please submit a new ticket with the Help Us Help information. 

1 Account ID: 
2 Screenshot: link or attachment 
3 Previous Language Service (ENG / TR, DE, FR, ES, IT) 

Please note: The screenshot must be visible and clearly from the show the Account ID. Any attempts that submit fraudulent screenshots will result in a permanent ban of all related accounts. 

We apologize for the inconvenience. 

Sincerely, 
GM Snakebyte 

Co robię zle? Słabo znam angielski i mam z tym problem chciałbym wkońcu przenieść swoje konto

Opublikowano

Ten support jest ogólnie po****. Pisałem 3 tickety o odzyskanie konta i dostawałem jakieś dziwne odpowiedzi po 2-3 miesiącach, a konta jak nie miałem tak nie mam. 0/11

Za dużo z tego nie wiem, bo oni mają jakieś dziwne wymysły, ale według mnie to chcą od Ciebie ss e-maila ze zmianą hasła xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...