Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Dragon Ball Victory

PucujGarba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Da rade ktos mi  z Crackowac Elf bota pod Dragon Ball Victoty? Moze byc inny bot ktory expi.

Chodzi mi o ten server :http://dbv.dbvictory.eu/home.html

Strasznie nudn jest tam exp a przydal by sie jakis bot. Nie musi miec duzo funkcji wazne zeby expil uzywal senzu Potek itd

Oczywiscie wiem ze wiele ludzi bedzie wysylac linki z keylogerami lub roznymi antywirusami no ale coz gowna z virusami nie pobieram takze sie nie wysilajcie ;D

Opublikowano

Tzn skad moge pobrac Cracka i ktorego? Bo tam jest ich duzo i w niektorych jest key

Dobrze ze mam platnego antivirusa w tym wszystkim sa keye. Jak czlowiek chcialem sobie pobocic ale zawsze Polaczki wszedzie wrzuca keye bo sa scierami.

Te forum to wielki syf zamiast usuwac i blokowac polskie sciery ktore daja keylogery to jeszcze to na glowna rzuca

Opublikowano

Tzn skad moge pobrac Cracka i ktorego? Bo tam jest ich duzo i w niektorych jest key

Dobrze ze mam platnego antivirusa w tym wszystkim sa keye. Jak czlowiek chcialem sobie pobocic ale zawsze Polaczki wszedzie wrzuca keye bo sa scierami.

Te forum to wielki syf zamiast usuwac i blokowac polskie sciery ktore daja keylogery to jeszcze to na glowna rzuca

Malo ktory bot nie ma wirusa, nawet najprostrzy w autoicie. A cracki edytuja przeciez pliki rejestru. Wiec jesli sie nie znasz nie wypowiadaj sie albo napisz sobie sam bota.

Opublikowano

Malo ktory bot nie ma wirusa, nawet najprostrzy w autoicie. A cracki edytuja przeciez pliki rejestru. Wiec jesli sie nie znasz nie wypowiadaj sie albo napisz sobie sam bota.

Tak ale nie keylogery.  Umiem odroznic keylogera od zwyklego virusa. Mialem tego elfa i nagle sie zacinal i antivirus mi jakies gowno wykrywal otworzyla sie stronka glowna od antivira i pisalo ze ten virus moze sluzyc do pobierania hasel itd. W skrocie do hakowania. Dlatego zrobilem temat moze ktos ma gotowego elfa z crackiem do dbv bo ja sie niestety na tym kompletnie nie znam bo do zwyklej tibi nigdy botow nie uzywalem. Jedynie do otsow a w tas nie gralem z 10 lat

Jak tak to ogarniasz to mozesz mi wysac zcrackowanego jezeli masz czas.

Zddziwilo mnie to ze nawet wylaczenie antivirusa powodowalo dalsze wykrycie tego dziwnego Virusa

Opublikowano

Jaki płatny antywirus...

odpal niby tego 'keyloggera' otwórz cmd, wpisz netstat -ano i szukaj nasłuchiwania z obcym ip.

Jeżeli znajdziesz jakiegoś patrzysz na pid i wtedy w menadżerze zadań patrzysz na ten sam pid.

Niezawodny sposób na wykrycie keya.

Ja jedynie mogę Cie zapewnić, że rafaeru nie wrzuciłby żadnego wirusa do klienta.

Jeżeli chcesz to poproś global moderatora o sprawdzenie, bo ja nie mam już sił Ci dalej tłumaczyć, że plik jest czysty.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jaki płatny antywirus...

odpal niby tego 'keyloggera' otwórz cmd, wpisz netstat -ano i szukaj nasłuchiwania z obcym ip.

Jeżeli znajdziesz jakiegoś patrzysz na pid i wtedy w menadżerze zadań patrzysz na ten sam pid.

Niezawodny sposób na wykrycie keya.

Ja jedynie mogę Cie zapewnić, że rafaeru nie wrzuciłby żadnego wirusa do klienta.

Jeżeli chcesz to poproś global moderatora o sprawdzenie, bo ja nie mam już sił Ci dalej tłumaczyć, że plik jest czysty.

Wybacz pomylilem sie Chodzi mi o ELF BOTA . Tak jak napisalem wlacza sie a po chwili dostaje laga i nic dalej a nawet nie wiem ktorego cracka tam wpakowac ;d

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/c4aad335dc83c18901dc977dd71f0400c377cbee/7bab62150a40260e09e6ba463fe4d3bd7f6b690e

Skan instalki elfa

Opublikowano

Do działania go musisz mieć cracka .dll który działa tylko pod x32 bity.

Co do elfbota to masz temat z wszystkimi instalkami.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...