Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lag przy otwieraniu sklepu i kupowaniu przedmiotow

amazo666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w tytule przy otwieraniu sklepu spadek fps do około 7 z 60 i tak samo przy kupowaniu czym to jest spowodowane? ponowne pobranie lola nie pomogło :( pomocy zaczyna mnie to irytować
Parametry komputera:
Ram: 2 kości :2gb 800mghz i 4gb 1600mghz firmy good ram
Procesor® intel pentium e5500 2.8ghz dual core
Karta graficzna : GeForce 9800 GT
Całkowita pa. graficzna 3327mb
dedykowana pa. wideo 512mb
udostępniona pa. systemowa 2815mb
Na dysku na ktorym mam lola i pare innych gier jest 237 gb wolnego miejsca nie jest to dysk ssd
Komputer około 2 tygodni po formacie
Da się to poprawić bez zmiany sprzętu ?? gram na niskich ustawieniach ponieważ się przyzwyczaiłem :p na innych ustawieniach jest tak samo .

Opublikowano

Mam dokładnie to samo to chyba nie zależy od komputera jeżeli masz np uruchomionego LOL'a przez ok 3-4 Godziny to zazwyczaj tak się dzieje i jedyną metodą, która poskutkuje w tym wypadku jest jak już kolega powyżej wspomniał restart komputera.

Opublikowano

To jest chyba dość znany problem. Na moim nie bojącym się "krajzisa 2" w full wypasie czy drugiego wiedzmina przy otwarciu sklepu potrafię mieć nawet sekundowego freeza i mam tak odkąd zacząłem grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...