Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina czy Syndra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na silver 1 katarina czy syndra lepsza z BoLem? Chce tylko golda wbić. I czy syndra ma exploity? Bo wiem, że za Katarine nie można bana dostać, a za syndre można?

r

Opublikowano

Syndra tez jest spoko , ale wiesz kata w sumie jest zabojca ktory moze zniszczyc enemy samemu , wystarczy tylko ze twoj Duo wezmie amumu czy jakiego dobrego tanka a ty po prostu robisz sb co chcesz :) ze syndra juz jest ciezej a ludzie chyba dlatego pisza ze syndra lepsza bo katarina nie sprawdza sie w diamencie czy platynie ( tak mi sie chociaz zdaje bo jestem w platynie ) . Jak na silvery albo goldy to polecam wbudowany skrypt do katy ja na nim gram i skakalem jak powalony i sb zabilem typow :) bana nie dostaniesz na 100 % bo mi juz grozono ze 3 razy banem i nic ;)

Opublikowano

@morness dzisiaj katarina na rankedzie z enemy zrobila quadre w 0,2s ;d

niestety przegralem skakala po wszystkich jak pojebana ;/

xerath papier ;9

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Ja na platynie gram Syndra i idzie swietnie ale wydaje mi sie, ze na silverze katarina powinna dac rade lapiej ze wzgledu ze ludzie nie beda umieli jej kontrować czy cos, po prostu bedzie Ci latwiej nia wygrac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...