Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z ibotem to jest gó…, co chwile mam jakieś błędy jak już znajdę rozwiązanie na jeden problem to mam następny miałem często send error i rozwiązałem go zaznaczyłem żeby bot nie zbierał golda i ok. więcej na razie nie wyskoczyło następny zonk jak jestem w constantine i dam script to ktoś dał taką ścieżkę, że w chodzi w teleport i koniec zatnie się a nie można chyba ustawić samemu jak ma się w mieście poruszać tylko drogę do spota chyba, że można to proszę o info w DH mam, że jak dojdzie do stable weźmie konia kupi Użyje go i też stoi w miejscu to w sumie problem jak wcześniej jak ktoś zna rozwiązanie to dać znać i pogadamy na Teamspeak to na razie na tyle próbuje go używać dopiero 2h, ale pomoc się przyda kogoś obeznanego.

POZDRAWIAM

Opublikowano

http://rapidshare.co...324/TS.zip.html

masz prosze Town Scripts naprawione. Jeżeli, któryś nie będzie działał jednak, to napisz to poprawie. I więcej bez płakania prosze.

Ten link co dałeś z rapid nie działa ale napisałem town scripta i jest ok thx!!! mam tylko jeszcze problem z tym, że jak dam żeby zbierał golda to z gry wychodzi jak jest wyłączona ta opcja to tak bardzo rzadko żadnego error nic nie ma tylko po prostu wyjdzie do windows(pulpit) ktoś wie o co ka man??