Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon mt2 problem z modem i mober hackem

mati95954

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD wczoraj powstala nowa aktualizajca na dreikon trzeba bylo pobrac nowe metka i teraz sa tam jakies zabezpieczenia ze nie moge wbic ani na moda ani na mober hacka , pomocy jak to zrobic zebym mogl to uruchomic

Opublikowano

pewnie zmienili ip serwera, musisz wyciągnąc ip z gry i dodać nowe do moda, na kamermod.tk masz program do tego.

Kolego przed podawaniem strony upewnij się czy jest ona poprawna. Strona Kamera ma adres

metin2mod.tk

Jeśli chcesz wyciągnąć nowe Ip skorzystaj z tego:

http://metin2mod.tk/guide/

Taka mała uwaga, sprawdz na jakich SF jest postawiony serwer :) (masz podane Listy Serwerów)

Opublikowano

tam jest cos ze jak odpalam moda , to mi wszystko usuwa , zostaja tylko pliki z metka , np dodaje mober hacka do folderu odpalam metka i usuwa mi te pliki z mobber hacka . co mam na to poradzic ?

Opublikowano

tam jest cos ze jak odpalam moda , to mi wszystko usuwa , zostaja tylko pliki z metka , np dodaje mober hacka do folderu odpalam metka i usuwa mi te pliki z mobber hacka . co mam na to poradzic ?

Poszukaj innego hacka bo jeśli oni to zabezpieczali to Ty jako zwykły gracz nie dasz rady tego obejść 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...