Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasizm

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byla jakas akcja z banami za to nadal jest bo pewną osobę z ssami zgłosiłem bo sie zakladal ze nawet ostrzezenia nie dostanie

Opublikowano

Jeśli Rito uzna, że gracz w stosunku do Ciebie czy innych był nad wyraz toksyczny, to dostanie perma lub bana na 2 tygodnie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli Rito uzna, że gracz w stosunku do Ciebie czy innych był nad wyraz toksyczny, to dostanie perma lub bana na 2 tygodnie. 

Nie kłam, dostanie zaledwie bana na chat. Dopiero jeśli będzie się to wiele razy powtarzało to może jakiegoś dwu/trzydniowego bana dostać

Opublikowano

Nie kłam, dostanie zaledwie bana na chat. Dopiero jeśli będzie się to wiele razy powtarzało to może jakiegoś dwu/trzydniowego bana dostać

Czytałem o toxic graczach i chodziło o to, że jeśli będą nazbyt wulgarni, toksyczni w stosunku do innych to albo dostaną perma na chat (każda gra tylko 5 wiadomości) albo na dwa tygodnie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

testowali chyba wlasnie to z permami mi napisali ze mi nie mogą powiedziec xD sami z siebie
Opublikowano

Powinna być godzina policyjna jak za PRLu po 22 dzieciaczki wypierdalać a jak by za dnia obrażał to telefon do rodziców albo jakaś kara dla wiary poniżej 18 xD

@top dostanie bana na chat na więcej nie licz

Opublikowano

gdyby tak bylo zlapalbym juz  z 70 permów\

najwyzej ci dadza bana na chat lub ban na 30 dni jak ostro przegniesz pale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...