Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm Vayne bol easy challenger ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wytłumaczy mi ktoś na czym polega ten skrypt do vayne shadow vayne ? W czym tkwi sedno sprawy w tym skrypcie. Wszyscy się chwalą, że taką vayne łatwo wbić dywizję. Ale o co mi chodzi ? Chodzi mi o to żeby wytłumaczył mi ktoś na czym polega ten skrypt bo nie ogarniam go za bardzo, jak to ustawić i wgl, i w czym ten skrypt jest taki świetny. hmm ? Z góry dzięki.

Opublikowano

Nic tam nie trzeba ustawiać.Sedno polega w samej postaci któraj zmiata z powierzchni ziemi wszelkie tanki.A w dodatku z skryptem z orbwalkingiem i evade jest poprostu ZAJEBISTA.To dlatego easy win.,

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

sam shadow vayn starcza, ja wszystkich kumpli wybijalem z brazu do silvera only vayn na free userze, poprostu dobrze się pozycjonuj i trzymaj spacje, ty kierujesz gdzie postac ma uciekac a skrypt skupia sie na ataku za ciebie ;]

Opublikowano

Jak nie będziesz podejmował decyzji dobrych to nawet z najlepszymi skryptami nigdzie dalej nie dojdziesz. Skrypty dają Tobie jedynie bardzo dobrą mechanikę. Niekiedy twój team będzie też znacząco odstawał, a w Lobby na zasadzie picków możęcie już być do tyłu. Najlepiej graj sobie duo z kimś, wtedy masz dużo większe szanse.

MPC <3

Opublikowano

nie chcę zakładać już nowego tematu więc zapytam tutaj, kiedyś używałem shadow vayn, ale ostatnio grałem na rebornie i gra się znacznie lepiej tylko 1 problem ma, jest jakiś skrypt który będzie posiadał funkcję automatycznego przerywania skilli poprzez używanie E  np. W pantha Q  jaxa itp. Testowałem vma ale niestety nie posiada takiej opcji ;x

Opublikowano

sam shadow vayn starcza, ja wszystkich kumpli wybijalem z brazu do silvera only vayn na free userze, poprostu dobrze się pozycjonuj i trzymaj spacje, ty kierujesz gdzie postac ma uciekac a skrypt skupia sie na ataku za ciebie ;]

u mnie po wciśnięciu spacji nic nie robi, nawet nie podąża za kursorem

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Moge spytac co to jest ten L#? Gdzie mozna go znalesc?

LeagueSharp 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...