Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14, moja opinia... RAGE

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nie sądzicie, że FIFA 14 to najgorsza FIFA jaka dotychczas wyszła? Poprzednie też były orkopne (oprócz 2008-2010 i WC 2010)?

Niezbalansowani piłkarze...

Najważniejszymi atrybutami do strzał z daleka, pace i siła... gdy masz to nawet typ z 70 skilla ogólnego jest lepszy od reszty...

Obrona dostaje chorego sprintu... gram Walcotem, 10 minuta meczu więc nie jest zmęczony... biegne prawym skrzydłem i nagle mnie dogania jakiś rudzielec który jak później sprawdzałem tego pace ma 70... no prosze Was...

Bramkarze najczęściej zachowują się jak downy... puszczają szmaty na lewo i prawo...

Obrona nie wie co to krycie... linia defensywna w tej grze nie istnieje...

Wiele bugów, glitchów itp...

Dośrodkowanie, główka, GOOOL! Praktycznie co 2 dośrodkowanie na główkę to gol...

I co najbardziej irytuje...

Podania...

Podają gdzie chcą, jak chcą... aż szkoda gadać... wystarczy spojrzeć na ten filmik...

http://youtu.be/Mom-9i0cf-w?t=10m9s

Chrystee kto daje takie wysokie oceny tej grze... ludzie siedli raz zagrali Real vs Barca i oo super ale fajna gra 8/10... gram w serie FIFA od 2006 i takiego gówna jeszcze nie było... tutaj drużyny poniżej 3,5 gwiazdki są gorsi od trampkarzy...

Przy tej grze dostaję nerwicy i rzucam padami po mieszkaniu zamiast się rozkoszować...

CZemu nie ma dobrej gry o piłce nożnej? :/

Dałbym FIFIE 14 max 4/10 ...

Czekam na Wasze opinie

916741414680034286162.png

Opublikowano

Moim zdaniem EA spierdoliła grę by była bardziej niegrywalna i więcej osób przeszło na 15. Im bliżej premiery tym gra się gorzej, zawodnicy którymi komuś grało sie dobrze, składy które były dobrze zgrane i funkcjonowały idealnie teraz szlag trafił...

Opublikowano

FIFA nie ma żadnej konkurencji i schodzi na psy. Od Fify12 właściwie nic oprócz składów się nie zmieniło. Prawdopodobnie 15 będzie lepsza :D.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, gra jest zwyczajnie beznadziejna. 15 podobno ma być taka mega, ale ciekawe, czy nie skończy się jak z 14. Zapowiedzi, zapowiedzi, a i tak w dniu premiery okaże się, że gra to gówno.

Opublikowano

W 14 najbardziej denerwują mnie a wzasadzie wkurwiają GŁÓWKI i kick of glitch, porównując to do normalnej gry w piłkę to nie ma nic wspólnego z realizmem. W meczu są dośrodkowania okej, ale ile bramek z tego wpada ? A tutaj mandzukic a nawet giovinco strzeli z bani kilka razy w meczu... To samo z tym zagraniem przez pół boiska, przecież to jest komedia, ta piłka leci kilka dobrych sekund a obrońcy i tak dadzą dojść zawodnikowi do piłki a o złapaniu go na spalonym to nie wspomne... Czekać na 15 i grać zawodnikami +/- 60 ovrl, to jest najlepszy okres kiedy nie ma trainerowców i coinsów na allegro

Opublikowano

W 14 najbardziej denerwują mnie a wzasadzie wkurwiają GŁÓWKI i kick of glitch, porównując to do normalnej gry w piłkę to nie ma nic wspólnego z realizmem. W meczu są dośrodkowania okej, ale ile bramek z tego wpada ? A tutaj mandzukic a nawet giovinco strzeli z bani kilka razy w meczu... To samo z tym zagraniem przez pół boiska, przecież to jest komedia, ta piłka leci kilka dobrych sekund a obrońcy i tak dadzą dojść zawodnikowi do piłki a o złapaniu go na spalonym to nie wspomne... Czekać na 15 i grać zawodnikami +/- 60 ovrl, to jest najlepszy okres kiedy nie ma trainerowców i coinsów na allegro

Jakbyś zobaczył kilka meczy, czy tam kilkanaście, a nawet kilkaset - to byś wiedział, że zagrania, podobne do kick off glitcha, jak najbardziej istnieją w realnym świecie. Byłem na wielu meczach Ekstraklasy, 1 i 2 ligi i wiem, że tak się gra.

OIE6isU.png

Opublikowano

Przecież wiem,że są takie zagrania... We fifie wystarczy wyczuć moment i już jest 1 na 1 i przeważnie bramka, w realnej grze żeby zagrać piłkę przez pół boiska i to dokładnie jest o wiele ciężej i nie robi się tego cały czas

Opublikowano

kupilem sobie fife 14 ostatnio  na xboxa i po 12h grania stwierdzam ze gowno , gra mi przypomina jakas strategie i te komiczne odbijanie sie pilki od zawodnikow , jak jakis pinball :D najlepsze jak trafisz na goscia cwaniaka co zaczyna mecz i podaje przez pol boiska zeby tylko gola strzelic , to juz lepiej grac w darmowa  fife world

sprzedam to za miesiac przed premiera 15 , bo szkoda mi trzymac ten syf za ktory dalem 70zl

dobieranie przeciwnikow tez jakies zwalone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...