Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPL otwarte po późnych godzinach!

KaaCeeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info. przyda  sie  dzieki :)

Axiu no spoczko :)

co ci po licencji 512 jak zrobisz publika ktos zglosi i lapiesz blackliste i taki jest tego final .pozdro

Jeżeli znałbyś regulamin to nie robiłbyś publicznego :) Lecz no cóż, lepiej kupić (zapłacić) za cracka i też wylądować na bl prawda?:)

Opublikowano

Czy ja wiem ,czy lepiej? tam masz license hosting provide

Nie zrozumieliśmy się chyba, ja napisałem temat o licencji Non-profit (NPL). a Ty piszesz o hosting provider.

Tak na marginesie, co to za różnica czy Non-profit czy crackowana hosting provider jeżeli prowadzisz takiego publika i ktoś Cię zgłosi obie Ci zamkną, a teraz jest moda na te "licencje" "ALL" i dużo osób zgłasza servery na których są licencje hosting provider, ponieważ chcą doprowadzić do zamknięcia nielegalnych serverów ;)

Opublikowano

Nie zrozumieliśmy się chyba, ja napisałem temat o licencji Non-profit (NPL). a Ty piszesz o hosting provider.

Tak na marginesie, co to za różnica czy Non-profit czy crackowana hosting provider jeżeli prowadzisz takiego publika i ktoś Cię zgłosi obie Ci zamkną, a teraz jest moda na te "licencje" "ALL" i dużo osób zgłasza servery na których są licencje hosting provider, ponieważ chcą doprowadzić do zamknięcia nielegalnych serverów ;)

On chce zamknac jakie popadnie a nie wszystkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...