Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskane konto steam globalna kara

woijaxo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis o 0:30 odzyskalem konto(nie mialem go 9dni) o 0.45 odpalam cs go moją ulubioną gre :3 i co widze globalna kara czasowa.nie moge dolaczyc do zadnego servera no nic nie moge zrobic. Napisalem odrazu do steam support myslicie ze pomogą ?

Opublikowano

Skad mam wiedziec za co ban. Jakis typ ukradl mi konto i steam support 9 dni odpisywal .... I nie wiem co on na tym koncie wyrabial ale to nie moja wina byla ... :/

Opublikowano

Zawsze możesz zwrócić się do supportu gry z pytaniem za co ban, albo przynajmniej powinieneś mieć jakąś adnotacje za co kara.

Opublikowano

nie miałcz tytle i nie zal się, tylko naucz się czytać ze zrozumieniem bo pewnie  pisze wyraźnie na ile dostałeś karę bana globalnego , średnio chyba jest na 7 dni

podobne bany z overwatcha można dostać nawet i na rok

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie miałcz tytle i nie zal się, tylko naucz się czytać ze zrozumieniem bo pewnie  pisze wyraźnie na ile dostałeś karę bana globalnego , średnio chyba jest na 7 dni

podobne bany z overwatcha można dostać nawet i na rok

bany overwatch poisalo ze ida na rok, ale teraz ida perm, tzn wczesniej byly od 300 dni do 380, cos takiego, bo kilka dostalem, i potem wszystko sie na perm zamienilo, i teraz permy juz ida

Opublikowano

Nie zdejmą tego bana, ich to nie obchodzi kto był na koncie- ban to ban i nikt z valve tego nie zmieni 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

No to przepraszam ale jakby wlamali sie na konto paszy biceps albo neo i ktos by mu bana zalatwil to by odbanowali . Steam support jest gorszy od EA i od ORIGIN ..

Opublikowano

No to przepraszam ale jakby wlamali sie na konto paszy biceps albo neo i ktos by mu bana zalatwil to by odbanowali . Steam support jest gorszy od EA i od ORIGIN ..

Zacznijmy od tego że Neo i Pasza nie są aż tak ograniczeni umysłowo i technologicznie by dać sobie "włamać się na konto steam". 

Teraz macie efekty 

1) Ściągania gównianych linków z neta (wirusy/keyloggery)

2) Hasło do konta: hasło1234

3) Wyłączanie steam guard (gdybyś miał włączonego nikt by nie był w stanie Ci się wbić na steam bo by musiał podać kod który przyszedł na twój email :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego że Neo i Pasza nie są aż tak ograniczeni umysłowo i technologicznie by dać sobie "włamać się na konto steam". 

Teraz macie efekty 

1) Ściągania gównianych linków z neta (wirusy/keyloggery)

2) Hasło do konta: hasło1234

3) Wyłączanie steam guard (gdybyś miał włączonego nikt by nie był w stanie Ci się wbić na steam bo by musiał podać kod który przyszedł na twój email :)

no to ciekawe bo steam guarda miałem aktywowanego a na email nie odstałem żadnej wiadomości z kodem ani komunikatu ze ktoś zmienił hasło...

W tym wypadku oznacza to że steam guard zawinił i że powinni mi odbanować konto?

Opublikowano

no to ciekawe bo steam guarda miałem aktywowanego a na email nie odstałem żadnej wiadomości z kodem ani komunikatu ze ktoś zmienił hasło...

W tym wypadku oznacza to że steam guard zawinił i że powinni mi odbanować konto?

Tylko mi nie chce się w to wierzyć? 

Gdybyś miał aktywowaną ochronę Steam guard z innego sprzętu tzn. Komputera nikt nie dał by się rady zalogować na twoje konto. 

Szansa że steam Ci uwierzy że nagle steam guard Ci przestał działać bez powodu i odbanują Ci konto jest taka jak drop 10 kos pod rząd ale tak czy siak życze powodzenia. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Steamguard nie mógł zawinić, co jedynie to ty.

Możliwe, że masz także RATa, jak zostawiasz kompa wlączonego i odejdziesz na jakiś czas to moga wykorzystać chwilę i kontrolowac twojego PC czyli steamguard nic do tego nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...