Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Server typu (Wy wybieracie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Adikulu zajmowalem sie do niedawna serverami do gry Minecraft i mam zamiar to tego wrocic.

Dobra ale po co wlg to pisz? Mam do was wszystkich pytanie JAKI server byscie chcieli zobaczyc, jakiego typu servera wam brakuje ktory jest prowadzony przez powaznych ludzi?

Piszcie w komentarzach a Ja zobacze ktory typ bedzie przez was najbardziej popierany.

Opublikowano

Jakiś mocno urozmaicony serwer hardcore i żeby dało się na nim wybić a nie  50 typa w mega eq :/ 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Pvp z klasami to jest dosyc dobry pomysl a co do hardcore moglbym pomyslec nad " ochrona poczatkowa" ktora by pozwalala zeby mozna bylo na poczatku zdobyc jakies eq ale sam poczatek servera bylby strasznie nudny wiec nwm :/

Opublikowano

Wiesz co Survival + gildie to jest juz patent znany od zawsze i nie wiem czy ktos jeszcze by chcial na cyzms takim grac :)

Opublikowano

A może pomysł nad swoim autorskim trybem. 

Pozdrawiam Mistrz

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Pomyśl nad swoim własnym serwerem, którego nie ma jeszcze w Polsce.

Co do tych normalniejszych... Chciałbym serwer PvP, na którym były by oryginalne pluginy oraz mapy.

Mógłbyś również stworzyć pokoje 1vs1, 2vs2... To też było by co innego.

Dodatkowe enchanty i bronie urozmaiciły by grę ;)

Opublikowano

Hmm pvp jest dobrym pomyslem ale jak to Ja to zrobie to po swojemu

PS. Jezeli jakis dobry technik czyta ten temat to mozesz sie do mnie zglosic na PW

Opublikowano

Dzieki za wasze sugestje wybralem server Pvp z pokojami 2 vs 2, 1 vs 1 beda dodatkowe enchanty kilka mapek dla tak zwanej " masowki " i kilka autorskich pluginow :)

Wiec jezeli ktos z tych ktorzy oddawali swoje "glosy" bylby zainteresowany graniem na takim servie wejdzie na moj profil tam powinny za niedlugo znalesc sie pierwsze informacje na temat tego servera.

Tymczasem temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...