Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezniszczalni 3

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idę w next środę, ogólnie oglądałem trailery i śledziłem ich na FB, podobno film równo wymiata, zobaczymy. Wgl. Seagala brakuje jedynie, tak to każdy już tam był. ;p

[*]

Opublikowano

Oglądałem i powiem że jest zarąbisty, dużo akcji,wybuchów,strzelanin,bijatyk no po prostu wykurwisty i ta obsada normalnie wymiatają polecam oglądnąć nawet kilka razy. 

Opublikowano

Film jest dobry, ale fakt, że pod względem realizmu grubo przesadzony :) Jednak akcja fajna, wybuchy, walki... Ogólnie spoko.

Opublikowano

Naprawdę bardzo dobry film. Zresztą tak samo jak poprzednie części. Jedynie co mi się nie podobało, to kilka efektów. które niezbyt ciekawie wyszły, ale to tylko mały szczegół.

Oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejną część, która ma wyjść w 2016 roku.

Opublikowano

Byłem w kinie i film bardzo fajne ale przesadzony. Czołg strzela z budynek z niedalekiej odległości, a ci próbują go uniknąć :D. Byka by była gdyby pod koniec jak tym samolotem uciekają to pilot by powiedział "Jestem z nimi skurwy..." i by się wysadził z helikopterem xD.

Opublikowano

Byłem w kinie i film bardzo fajne ale przesadzony. Czołg strzela z budynek z niedalekiej odległości, a ci próbują go uniknąć :D. Byka by była gdyby pod koniec jak tym samolotem uciekają to pilot by powiedział "Jestem z nimi skurwy..." i by się wysadził z helikopterem xD.

Takie filmy akcji nie sa przeznaczone dla osob chetnych zawilej rozbudowanej fabuly, taki film jest po to zeby wylaczyc myslenie i patrzec jak sie napierdalaja. Osobiscie skonczylem w okolo polowie bo prawie zasypialem, widocznie po tych wszystkich skomplikowanych kryminalach gdzie od 1 minuty do ostatniej kazda sekunda jest wazna i jest co analizowac juz mnie nie rajcuja takie akszyn mółvis.

Opublikowano

Takie średnie, efekty specjalne wporzo, ale same bajki ogólnie, jedna scena była, że całe wojsko, czołgi, helikoptery nie mogły rozwalić 10 chłopa, żal.. a ten stalone zgrywał takiego bohatera, a to już są dziadki, tak samo jak arnold shwarcenneger, Ford i inni, to był skok na kase. Fabuła przewidywalna i mało ciekawa, jak zwykle była sama jatka.

Opublikowano

Takie średnie, efekty specjalne wporzo, ale same bajki ogólnie, jedna scena była, że całe wojsko, czołgi, helikoptery nie mogły rozwalić 10 chłopa, żal.. a ten stalone zgrywał takiego bohatera, a to już są dziadki, tak samo jak arnold shwarcenneger, Ford i inni, to był skok na kase. Fabuła przewidywalna i mało ciekawa, jak zwykle była sama jatka.

moze i dziadki, ale to legendy kina ^^ Ogolnie filmu jeszcze nie widzialem, ale czatuje w necie, obstawaim ze bd z*******y jak wszystkie czesci, muszę go obejrzeć choćby ze względu ze Statham w nim gra xD

Arcymistrz
Opublikowano

Czytając recenzję myślałem, że bardzo słabo wyszedł, a wcale tak nie było. 

Film jak zwykle pełen akcji, momentu w których można było się zaśmiać. Niektórzy mogliby myśleć, że walka toczona pod koniec filmu jest lekko nierealna - czołgi + wojsko na kilkoro ludzi, ale trzeba pamiętać, że to w końcu Niezniszczalni. :D

Film dobry, tak samo jak 1 i 2. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...