Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak życ?

DeLajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę jaką postacią wycarruje łatwo gre w tych bronzach.... Szczególnie tureckich. Po przeniesieniu wpadłem w bronz III i za nic nie mogę się wybić z tego gówna przez kebabów... Średnio co 5/6 gier trafiam na afka albo feedera... Czasami uda mi się na adc wbić 19/0/8 a czasami mam staty po 2/6 ... Więc mam pytanko czym grać aby mieć w miarę pewność że mogę poprowadzić grę w solo q lub duo :) 

Właśnie spadłem do IV cudownie -,- pozdrawiam kebaby.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Przenieś się najlepiej albo po prostu załóż nowe konto, szkoda czasu choć większość pewnie i tak to Twoje błędy..

Opublikowano

Ja p******e śmieszy mnie takie coś nie można wyjść z brązu itp

Jak zmainujesz adc umiesz się pozycjonować TO ZAWSZE WYGRASZ GRE.

Mam na EUW D5 EUNE d3 + smurf gold 2 gold 3 zostały wyciągniete z brązu 3.

Dlatego prosze nie mówcie że się nie da wyjść po prostu to jest odpowiednie miejsce dla ciebie.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

W tureckich bronzach mój ociec dałby radę ;) Weź przykładowo Caitlyn i GG WP ;) Ogarnij dobrze jedną postać i u Turków masz GV na 100% ;)

Nie polecam Caitlynki itp

Vayne,Ez powinni dać rade ZAWSZE

W ostateczności Draven

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Czemu nie Cait? Zasięg robi swoje i na niższym poziomie gry uwierz, że ma to ogromne znaczenie ;) A wcale tak dobrze nią grać nie trzeba, wystarczy mieć PPM w swojej myszce i już jest duża szansa na wygranie lane.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Dla mnie cait to jest gówno ma słabego lejt gejma ogólnie słaby adc dobra tylko do 6 i utrzymaniu się na lini z takim Dravenem.Jedynie co ją ratuje to kryty i tylko to.

Jak ktoś ogarnia dobrze Vayne,Eza to zje ją po 6 lvlu.

Wiem że range ma znaczenie ale pozycja adc nie polega na tylko farmieniu ale  też samym aa niektórzy o tym nie pamiętają dlatego przegrywają gre bo polegają tylko na skillach.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

No jasne, przegrywanie to wina turków a nie ciebie, tak.

Graj cały czas, w końcu wyjdziesz. Możesz to sobie ułatwić grając easy carry ale takie easy carry często potrafią przegrać grę (szczególnie master yi, rzucają się na ciebie w 5 i leżysz, ludzie tak po prostu mają, że focusują postacie najłatwiejsze do gry)

Opublikowano

Ez jest już w mecie ? Ostatnio ktoś mi pisał że średnio z nim teraz choć podoba mi się ta postać :) 

Co do mojej gry nie gram zajebiscie ale ogarniam podstawy... Tak jak przed chwilą farmie sb adc a voli sie w********a co fale minionów bo widzi przeciwnego adc na low a obok jest anka ze zestackowanym stunem... 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Ez jest już w mecie ? Ostatnio ktoś mi pisał że średnio z nim teraz choć podoba mi się ta postać :)

Dla mnie nie istnieje meta Adc gram po prostu tymi postaciami którymi umiem.

Tutaj ssy http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2qjdc02&s=8#.U_UwE_l_uFU  Smurf Gold 3 Gram z platynami

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=v66iz4&s=8#.U_Uwrfl_uFU       Smurf Gold 2 gram z platynami

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Powiedzcie mi proszę jaką postacią wycarruje łatwo gre w tych bronzach.... Szczególnie tureckich. Po przeniesieniu wpadłem w bronz III i za nic nie mogę się wybić z tego gówna przez kebabów... Średnio co 5/6 gier trafiam na afka albo feedera... Czasami uda mi się na adc wbić 19/0/8 a czasami mam staty po 2/6 ... Więc mam pytanko czym grać aby mieć w miarę pewność że mogę poprowadzić grę w solo q lub duo :)

Właśnie spadłem do IV cudownie -,- pozdrawiam kebaby.

Na kebabach przegrywać?

Czyli twój poziom jest naprawde NISKI.

Nie powiem jakim noobem trzeba być żeby na turkach nie umieć wbić sobie lepszej dywizji tylko jeszcze spaść.

Aktualnie turki, to najgorsi gracze w lola.

Spróbuj pograć z kimś kto ma silver I.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Dobra to spróboje tym Eziem :) A możesz mi podeslać na pv swój build na niego ? 

Graj kim chcesz :) My ci z góry narzuciliśmy ADC, ale jak nie lubisz nimi grać to tak jak mówię graj gdzie chcesz :) Bronz w EUNE to jak GOLD u turków, serio :D

Na kebabach przegrywać?

Nie powiem jakim noobem trzeba być żeby na turkach nie umieć wbić sobie lepszej dywizji tylko jeszcze spaść.

Woooow ale żeś po nim pojechał :D Może nowy po prostu xD

916741414680034286162.png

Opublikowano

Na kebabach przegrywać?

Kolego na EUNE z placementów wbiłem się do s4 doszłem do s1 więc nie mów mi że gram na poziomie gówna ;) Nie jestem najlepszym graczem juz mówiłem ale nie potrafie grać na turcji gdzie ciągle trafiam na afków albo feederów :) a tak poza tym znalazłem coś fajnego... 

bramencja już wiem czemu polecasz vayne.... http://scr.hu/2fr7/86cf1

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

DeLajt, a tak swoją drogą czemu grasz u kebabów?

Kolega namówił mówi słaby poziom easy dywizja a teraz siedzę w tym gównie ;d Szczerze wole wrócić na EUNE brakuje mi tego wyzywania :D

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Lol ja nigdy nie bylem w brazie, ale jak tam wpadlem przez promoty pierwsze to z braz 3 wyszedlem do silvera 5 bez zadnego lose, nudzilo mi sie a uwielbialem grac Lux na midzie, ale boby w brazie pchaja sie na mida a na supporta nie chodzi nikt to szedlem Lux na supporta robilem sie full ap, troche wardow, feedowalem mojego adc, sam mialem pare kili i zaczynalem roamowac, stealowac drake, buffy, dobijac uciekinierow. Moj stosunek wygranych do przegranych byl bodajze 10/0

Opublikowano

Nie jesteś jedyny, mam taka sama sytuacje :p na eune s4 po palcamentach jakoś tydzień był i do kebabów transfer a u nich b4 a teraz V :D mnie się nie chce wychodzić z tego gówna, trolluje ew gram tylko dla funu, jak chcesz postać to fiora or nida, mnie się jakoś łatwo carruje jak chce wygrać mecz xD

Opublikowano

Hahaha nie wiem czemu tłumaczycie to wbitym silverem 4 na EU polen jeżeli ten silver to taki jakby brąz, przynajmniej z tego co grałem u kolegów na koncie (Silver 5/4/3) . Ujmę to doraźnie: chcieliście strollować system (dywizji), a to on was strollował :D Jak nie umiecie wyjść z brązu i to na turcji to gratulacje, jeżeli tam czelendżer ma 130 farmy w 30 minucie no cóż.

Opublikowano

Jaki debil jprdl jakbys mial skilla to bys wyszedl i tyle. Nie zwalaj winy na turkow bo normalny gold by stamtad wyszedl w mgnieniu oka ;) wiec zamknij sie i wbijaj lige a nie placzesz. Sam narzekam ciagle na noobow w platynie ale wiem ze jakbym przewyzszyl ich poziomem to bym wyszedl :)

Polecam vayne kate akali dobrr postacie do orania bobow jezeli tymi postaciami nie wyjdziesz z brazu NA TURECKIM (XDDDDDD) to jestes idiota.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...