Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mob_drop_item

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio chciałem usunąć całkowicie drop z metinów i dodać tylko drop Kamieni Duchowych.

Wziąłem ID 8001 (metin cierpienia) i wyszukałem w mob_drop_item. Usunąłem ten drop, którego nie chciałem i dodałem drop Kamieni Duchowych (ID 50513) i dałem szansę na 100. W grze drop się usunął wszystko dobrze działa, ale nie z każdego metina cierpienia leci Kamieni Duchowy, tzn tak jakby nie ma 100%.

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio chciałem usunąć całkowicie drop z metinów i dodać tylko drop Kamieni Duchowych.

Wziąłem ID 8001 (metin cierpienia) i wyszukałem w mob_drop_item. Usunąłem ten drop, którego nie chciałem i dodałem drop Kamieni Duchowych (ID 50513) i dałem szansę na 100. W grze drop się usunął wszystko dobrze działa, ale nie z każdego metina cierpienia leci Kamieni Duchowy, tzn tak jakby nie ma 100%.

To może w quescie zrób drop?

Opublikowano

Dlaczego ciężko? 99 daj i będzie dużo, quest i drop to już takie trochę lipne połączenie, tzn, ja bym się trochę bal ze względu na bugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...