Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AmarenaMT2 - kopia Linaresa?

RajmanP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

22-24 sierpnia ma wystartować ten serwer - AmarenaMT2.

Odrazu po prezce widać że to linaresmt2 z dodanym jednym setem broni/zbroi i pozmienianym wyglądem broni/zbroi.

Dużo osób (włącznie ze mną) myśli że to kopia.

Aby sie upewnić przeszukałem lekko klienta i co znalazłem?

Plik errorlog:

Module Name: C:\Users\Ja\Desktop\Różne\Gry\Linares\linares.exe
Time Stamp: 0x4c120c20 - Fri Jun 11 12:12:48 2010

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0x00000000 ebx: 0x06ffc900
ecx: 0x00055020 edx: 0x00154080
esi: 0x7d84c720 edi: 0x00000000
ebp: 0x029fb8f0 esp: 0x0018e704

0x0051d4cf
0x0018e7bc
0x7d84c720
0x005c99c8

Pytam czy jest to kopia i co sądzicie , padnie po tygodniu? opłaca się na nim wgl grać? Jestem ciekaw czy admini poradzą se z bugami , a na linaresie było ich niby dużo (zanim je naprawili).

EDIT: Znalazłem jeszcze w pack'u 4 pliczki o nazwie :
-linares_pack.eix
-linares_pack.epk
new_patch_linares.epk
new_patch_linares.eix
Opublikowano

Po samej prezentacji można zauważyć, że to jest serwer na plikach linaresa. W "łatwy" sposób dziewczyny mogły uzyskać GM'a, to tak na marginesie. Z tego co pamietam, bugów tam dużo nie było.

Opublikowano

po co ten temat, chyba każdy kto ma rozum wie że to mariner/linares także żadnych hackierem, clientmasterem nie jesteś, daruj sobie.

dwa, kret jest sponsorem także serwer będzie się trzymał o ile technik coś umie.

trzy, to ma być pytanie czy stwierdzenie?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

UP : amarenamt2.eu.

Weight: Nie mówie że jestem jakimś hackierem czy coś ... jest to stwiedzenie że to pliki linaresa , pytanie czy opłaca sie na nim grać itp , i jestem ciekaw skąd mają pliki linaresa.

Opublikowano

UP : amarenamt2.eu.

Weight: Nie mówie że jestem jakimś hackierem czy coś ... jest to stwiedzenie że to pliki linaresa , pytanie czy opłaca sie na nim grać itp , i jestem ciekaw skąd mają pliki linaresa.

z tego co wiem bugi są naprawione, ale to się okaże po starcie jak ktoś sprawdzi.

a skąd mają pliki linaresa to już ich indywidualna sprawa.. może rozpakowali klienta, powyciągali wszytko i zrobili pliki takie jak linaresa, a może je kupili od właściciela, a może ukradli. bardziej bym stawiał, że kupili/dostali. ale prędzej kupili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...