Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# POSTAĆ NA TOPA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Ma ktoś jakieś sprawdzone skrypty na topa?

Sprawdzał ktoś Riven i może się wypowiedzieć?

Nagradzam +,  z góry dzięki :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Właśnie kupiłem Riven powiem Wam, że jest zajebista :3 Wiadomo można byłoby ją ulepszyć ale kozak skrypt :3

Sprawdzał ktoś poppy/nidalee?

@ edit
Riven / RivenSharp?

legiae.png

Opublikowano

Właśnie kupiłem Riven powiem Wam, że jest zajebista :3 Wiadomo można byłoby ją ulepszyć ale kozak skrypt :3

Sprawdzał ktoś poppy/nidalee?

@ edit

Riven / RivenSharp?

RivenSharp

Opublikowano

dzięki, ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

legiae.png

Opublikowano

Riven>rivensharp i to bardzo

z tego co testowaałem z 5 dni temu

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Ja pykałem Jaycem na JayceSharp i orałem Nidalkę pod AD. Nigdy nie przegrałem linii a grałem dopiero 4 gierki bo rzadko kiedy mi topa dają - częściej mid/adc.

Ładny skrypcik ale brakuje mu zwykłego harrasu z E+Q a tak to piękne kombo, które robi jak największy dmg. Dlatego lepiej spacji użyć dopiero jak kupisz łezkę bo sporo many pójdzie :P  Ale raz naciśniesz spację to Ci użyje E+Q i tyle. Bo jak przytrzymasz to jak trafisz w enemy to od razu zmienia w młota i nakurfia.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mógłby ktoś mi podesłać jakiegoś dobrego builda dla Nidalee na topie?

Dalej czekam na inne propozycje.

legiae.png

Opublikowano

Mógłby ktoś mi podesłać jakiegoś dobrego builda dla Nidalee na topie?

Dalej czekam na inne propozycje.

zaczynasz z tf, sport, botrk,

To takie &3 core items

Ja po tym buduje Thormail lub banszi. Jako 2 item można Statica jeśli online pushujesz

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

sport? co to za item? da radę iśc nidalee top pod ap czy nie opłaca się?

+ Może ktoś porównać Riven do RivenSharp? czym się różnią?

legiae.png

Opublikowano

sport? co to za item? da radę iśc nidalee top pod ap czy nie opłaca się?

+ Może ktoś porównać Riven do RivenSharp? czym się różnią?

RivenSharp lepsze.

Yasuo Sharpino też ora na topie.

CheewyMoon Irelia też ciśnie ładnie.

Opublikowano

Riven OP :)

Mieliśmy afk w teamie przegrywaliśmy jakieś 3:15 przychodzi pierwszy tf na midzie riven quadra i jeszcze to wygraliśmy.

@ Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

legiae.png

Opublikowano

Riven OP :)

Mieliśmy afk w teamie przegrywaliśmy jakieś 3:15 przychodzi pierwszy tf na midzie riven quadra i jeszcze to wygraliśmy.

@ Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

CheewyMoon Irelia tylko nie dobija minionów z Q jak trzeba ale combo jest piękne. Polecam :)

Opublikowano

Dzięki, macie jeszcze jakieś propozycje?

legiae.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@refreeesh

legiae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...