Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszenie o rp+kupienie refów

kadra2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio skorzystałem z okazj darmowych 10 refów i dostałem 975 rp, gdy doładuje rp zabraknie mi 20 rp na skina, czy riot moze wtedy zobaczyć moje refy i zabrać mi nagrody za nie?

Opublikowano

Riot już nie daje RP , a jeśli to maksymalnie dawali 10 ( jeśli się nie mylę ) .  Za 10 refów nie powinni nic podejrzewać bo to mała liczba , gdybyś miał 50/100 + to już by coś podejrzewali .

Opublikowano

dają rp do 35 rysunek w paintcie w 30 sekund i gotowe ale zanim ci to dadzą to minie około tygodnia

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Witam, ostatnio skorzystałem z okazj darmowych 10 refów i dostałem 975 rp, gdy doładuje rp zabraknie mi 20 rp na skina, czy riot moze wtedy zobaczyć moje refy i zabrać mi nagrody za nie?

Normalnie ostatnio brakowało mi ok 20 RP do skina więc napisałem do Rito ticketa to kazali mi narysować Lee Sina cała operacja trwała ok 1h i miałem RP na koncie. Pozdro.

Dają jednorazowo MAX - 30 RP. Pisz śmiało.

Opublikowano

A wiecie co? Właśnie się skapnąłem, że od 26 sierpnia jest podwojone dodatkowe rp więc jednak będę mieć nawet więcej ale i tak dzięki za fatyge. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...