Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Sterowniki do karty dzwiękowej- problem- dla informatykow

KosciuszkoBest

Pytanie

Opublikowano

Po sformatowaniu komputera 5h szukałem sterownikow do tej karty i zaden nie działa. Nie wiem juz o co chodzi.

Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]    PCI - karta dzwiękowa

Manufacturer: Gigabyte Technology Co. Ltd.

Model P31-DS3L - płyta głowna

Chipset Intel P35/G33/G31

Windows XP Media Center Edition 32 bit service pack 3

2 problem z youtube pisze, ze wystapil blad sprobuj ponownie pozniej dowiedz sie wiecej - chociaz zainstalowalem flash playera.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a on ma na stronie producenta płyty www.gigabyte.pl do wszystkich praktycznie systemów i nie potrafi nawet przez 5h "szukania"  tam zaglądnąć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak nie można znaleźć sterowników, skoro są  www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-p31-ds3l_1x/download/

jak widać nie ogarniasz słowa Including to ci przetłumaczę : ŁĄCZNIE Z Microsoft UAA Driver  , które instaluje się najpierw

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

no to łykaj sterowniki braci zza górki, może zadziałają te   : www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=ALC889&system=1

w razie problemów po kliknięciu downloadu czekaj koniecznie, mi czasem po minucie nawet zaczyna pobierać :/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...