Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet.

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy można zarabiać w wieku 15 lat przez internet.

Potrzebuje uzbierać na nowy komputer potem na skuter.

Proszę o jakieś konkretne i sprawdzone sposoby.

I jeśli do czegoś potrzebny jest dobry komputer to ja mam słaby.

3gb ram, intel core i5, geforce gt 420m

xD

Opublikowano

Jasne, że można. Możesz spróbować z PPA, jeśli masz ciekawe pomysły to może trochę uzbierasz. Musisz jednak wiedzieć, że to raczej nie będą sumy, które od razu pozwolą Ci uzbierać z miejsca na ultrazajebisty komputer. Chociaż z drugiej strony profesjonalni earnerzy zarabiają na tym naprawdę sporo, to jednak na takie coś musiałbyś poświęcić trochę czasu i przede wszystkim mieć wspomniane już ciekawe pomysły.

Opublikowano

Moje sprawdzone sposoby, to zarabianie po przez:

• adf.ly
  • AdSense
  • Amazon
  • I inne strony, które oferują prowizje z tego, że użytkownik wyśle sms  np. o treści "FSA" na 991241, co pozera mu 6zł, z czego Ty dostajesz prowizje. I co tydzien tak, jezeli sporo osób wyśle tego smsa, to można się dorobić
  • Bądź stwórz / kup własną domene i tam reklamuj, bądź właśnie ofertuj różne "promocyjne smsy" 
  • Tworzenie botów / skryptów / profesjonalnych grafik / domen / szablonów  / itd. za pieniądze. 
  • Autosurfon [sama rejestracja = otrzymanie 20 gr. Mogę podesłać dowód ^.^]

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

Stwórz kanał na YT. Jak masz pomysł i go realizujesz przy czym dobrze reklamujesz filmy to przy niewielkim szczęściu kasa leci szybko ;) A jak masz bajcepsa albo jesteś "wygadany* i umiesz mieszać ludzi z błotem to i nawet bez pomysłu. Wystarczy że będziesz wrzucał byle syf jak nitro czy isamu i uzbierasz sobie na dom :)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

w sam raz jak zaczniesz zarabiać teraz zarobisz na nowy komputer jak skończysz szkoły wyższe ;) , zresztą kasę dostaniesz jeśli serwis okaże się wypłacalny do tego czasu 

przed tobą miliony chętnych na takie zarobki i praktycznie zawsze cieszą się z ogromnego zarobku miesięcznego, im tylko na lody albo paczkę gum zawsze wystarcza z tych wypłat

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeśli szukasz serwisu sprawdzonego (wypłacałem już pieniądze) wal na PW. W ciągu tygodnia przy wkładzie 1h dziennie uzbierałem na buty za 250zł ;)

Opublikowano

Jeśli szukasz serwisu sprawdzonego (wypłacałem już pieniądze) wal na PW. W ciągu tygodnia przy wkładzie 1h dziennie uzbierałem na buty za 250zł ;)

Możesz podać mi na Pw? ;P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...