Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wlączeniem

shotgan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pobrałem-zainstalowałem cs go. Odpalam i wyświetla mi się czarny ekran następnie znika i nic. Na steam jestem widoczny jako że jestem w grze ale jej nie ma pasku zadań jak by ie była uruchomiona. W menadżerze zadań jest proces "csgo.exe/32" Nie wiem o co chodzi gra sie nie uruchomiła a jest w zadaniach. Ale np. Cs1.6 działa już prawidłowo. To co już próbowałem zrobić:

Uruchomienie Steam/Csgo jako administrator

Usunięcie appcashe (Czy jakoś tak)

Specyfikacja:

AMD A8 5500

Karta zintegrowana 7560D

4GB RAM DDR3

A55BM-E

Win 7 SP1 64bit

Nie wiem ale kiedy wchodziłem na strone "Can you run it" Pisało że karta nie ma vram "RAM 0B" Zdziwiłem się trochę ale już na GPU-Z piszę że mam 768MB Tutaj są SS z tej sprawy: http://speedy.sh/WVYYP/ProblemCSGO.zip

Opublikowano

Steam > Biblioteka > CS:GO > PPM > Właściwości > Ustaw opcję uruchamiania > wpisz tam

-freq 75 -w 800 -h 600 -novid 

Opublikowano

Nic nie dało :/ Kurde szkoda że nie mogę uruchomić ;/ Może jakieś inne propozycje ? Niby gra działa ale jakby nie chciała się wyświetlić albo automatycznie się minimalizowała i nie dała się z powrotem przywrócić do normalnego sta,u :/

Opublikowano

1.6 a GO to nie to samo. To, że w zintegrowanej grafice masz te 768MB to nie znaczy, że uciągnie to CS:GO.

Ja w laptopie mam przypisane prawie 2GB pamięci do grafiki ale CS chodzi tylko na średnich na około 40FPS

Opublikowano

Próbowałeś odpalić jakieś inne trochę wymagające gry ?

// Jak widać jest jakis problem z załadowaniem 

Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
Opublikowano

Widzę, za jakąś godzinkę kończę ściąganie tf2 spróbuję odpalić i się zobaczy a w "chrome.pak" nic nie ma ani jednego pliku a jak go usunę i dam sprawdzanie plików to znowu to pobiera ale nic nie pomaga :/

Tf2 nawet się nie odpala ;/ Znaczy odpala ale proces jest tylko na chwilę i znika nei wiem o co chodzi ;/ chyba coś z zintegrowaną kartą graficzną ;/

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też mam podobny problem z moim CS:GO tak jak kolega wyżej , po redownloadzie próbuję włączyć grę , w menedżerze pojawia się proces , ale aplikacja już się nie odpala (Wcześniej działał normalnie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...