Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V x360 - mod na oryginalne auta... istnieje?

nSn

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Czy istnieje mod na oryginalne marki samochodów lub mod na zmianę kamery w środku auta żeby było widać kierownice itp...

Konsola XBOX 360.

Opublikowano

Wiem, że w wersji 1.15 był taki glitch, aby był widok z pierwszej osoby, lecz wszystkie glitche z 1.15 zostały usunięte więc on raczej nie działa.

Z tego co wiem, rockstar planuje zrobić coś takiego, lecz jeszcze takiej opcji nie ma. Zobacz jak takie coś wygląda:

http://gametrade.pl/wideo/grand-theft-auto-v-widok-z-perspektywy-pierwszej-osoby-pojazdy.html

Według mnie trzeba trochę dopracować, ale jest całkiem dobrze.

Budowniczy
Opublikowano

Wiem, że w wersji 1.15 był taki glitch, aby był widok z pierwszej osoby, lecz wszystkie glitche z 1.15 zostały usunięte więc on raczej nie działa.

Z tego co wiem, rockstar planuje zrobić coś takiego, lecz jeszcze takiej opcji nie ma. Zobacz jak takie coś wygląda:

http://gametrade.pl/wideo/grand-theft-auto-v-widok-z-perspektywy-pierwszej-osoby-pojazdy.html

Według mnie trzeba trochę dopracować, ale jest całkiem dobrze.

Ja to potrzebuje na single player, nic nie updatowałem GTA V, tylko zainstalowałem z płyty (internet mam odłączony od konsoli), więc jak sądzisz będzie dzialał ten glitch?

Opublikowano

Ja to potrzebuje na single player, nic nie updatowałem GTA V, tylko zainstalowałem z płyty (internet mam odłączony od konsoli), więc jak sądzisz będzie dzialał ten glitch?

Gra oryginalna? Zależy jaką masz wersję patcha, ponieważ w aktualnym 1.15 większośc znanych glitchów zostało usunięte. 

Budowniczy
Opublikowano

Gra oryginalna? Zależy jaką masz wersję patcha, ponieważ w aktualnym 1.15 większośc znanych glitchów zostało usunięte. 

Gra oryginalna kupiona w dzień premiery oraz zainstalowana, internetu do xboxa nie mam podłączonego to jak by mi się miał update zrobić?

/Jak sprawdzić jaką mam wersje patcha?

Opublikowano

Wgl nie masz podłączonego internetu czy tylko nie masz wykupionego pakietu Xbox Live? Bo aktualizacja się ściąga nawet gdy nie masz XboxLive, wystarczy zwykłe połączenie z internetem.

Wejdź w: 

Menu -> Online -> Opcje -> Wersja GTA ONLINE. 

I tam będziesz miał napisane jaką masz wersję gry.

Budowniczy
Opublikowano

Wgl nie masz podłączonego internetu czy tylko nie masz wykupionego pakietu Xbox Live? Bo aktualizacja się ściąga nawet gdy nie masz XboxLive, wystarczy zwykłe połączenie z internetem.

Wejdź w: 

Menu -> Online -> Opcje -> Wersja GTA ONLINE. 

I tam będziesz miał napisane jaką masz wersję gry.

Nie mam wykupionego ani połączonego xbox'a z internetem, gdy klikam online muszę się wpisać i nie mogę uzyskać połączenia z usługą xbox live więc nie mam tak żadnej opcji do wyboru.

Opublikowano

Nie mam wykupionego ani połączonego xbox'a z internetem, gdy klikam online muszę się wpisać i nie mogę uzyskać połączenia z usługą xbox live więc nie mam tak żadnej opcji do wyboru.

Rozumiem, że po odkąd masz GTA V na xboxie to wgl nie podłączałeś go do sieci tak? Więc jeżeli tak to możesz spróbować użyć tego glitcha, lecz nie daję CI gwarancji, że będzie działał.

Budowniczy
Opublikowano

Rozumiem, że po odkąd masz GTA V na xboxie to wgl nie podłączałeś go do sieci tak? Więc jeżeli tak to możesz spróbować użyć tego glitcha, lecz nie daję CI gwarancji, że będzie działał.

Tzn jak go wykonać?

Opublikowano

Działa to na single player?

Tak jak już Ci pisałem wyżej, zależy od wersji Twojego patcha. Sprawdź czy działa, to nie całe 3 minutki roboty, nikt Ci nie powie czy działa bo nie znamy wersji Twojego patcha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...