Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podmiana skinów CS:GO

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie. Rozglądałem się trochę po internecie i zauważyłem, że na game banana są dostępne skiny do gry CS:GO.
Również instalator tam zastałem, lecz przed tym mam kilka pytań.

- Czy działa to na wersji STEAM?
- Czy jest za to ban np.

Jeśli macie jakiś inny sposób, byłby mile widziany w tym temacie. 

LINKI:

(Skin który np. chcę zainstalować)

oraz instalator:

Budowniczy
Opublikowano

Raczej jak działa na steam to bana VAC wyłapiesz a jak chcesz zobaczyć dany skin który zrobiłeś to w parometrach startowych cs -insecure i wejdz na boty.

Opublikowano

Owszem, działa to. Kilka razy próbowałem się bawić z podmianką AWP na assimova lecz średnio po 15 sekundach z serwerów zabezpieczonymi VAC dostajesz kicka i tak w kółko do momentu aż nie usuniesz tego. Czyli mixy, prawie każdy serwer społeczności odpada.

Dlaczego? A on dlatego że na takie coś zezwolili w  1.6 i ludzie jak to się mówi "daj palec weźmie całą rękę" robili sobie skiny broni/postaci które prześwitywały przez smoke, było widać z drugiego końca mapy itd itp więc w CS GO po prostu na tym nie pograsz ;).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...