Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Pytanie

wiepout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobacz na ghbsys albo gamekiller, może będzie. tak tródno było się go zapytać skąd go ma ?

Opublikowano
xD skąd możesz wiedzieć czy ma wh ;d? wiesz ile osób mnie o to posądzało a nawet nie używałem

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Panie Up.Jesli masz, a nie chcesz sie nim podzielic z innymi to po co to mowisz?? Czysty Spam!

A co do hacka poszukaj na :

-http://gordonsys.net

-http://www.elitepvpers.de/forum/combat-arms-hacks-bots-cheats-exploits/

Mozliwe ze jakis bedzie :D

Opublikowano

serio myślisz że da ? haha nieźle ... wiesz większość użytkowników tego forum działa na zasadzie, "ja coś chcę muszę to dostać, oni chcą? olać to ... "

Opublikowano

Zgadzam sie z Lenartem ale jestem przekonany w 100% procentach ze to tylko sciema zeby nabic posta...

Znając zycie jutro z rana na epvp bedzie jakis cheat:)

Nie patrz na te wszystkie co teraz sa gdyz wszystkie nie dzialaly, bo sam szukalem:D

Opublikowano

ja tez mam hacka ;p Chwila znajede go na forum...Kurde nie moge zalesc go na forum... D-Action v1.1 tym sie go odpala i jest do niego plik NEW . Jak ktos znajdze to ma hacka

Funkcje;

-Wallhack

-sppedhack

-flyhack [Alt+SPACJA ]

-ze nie ma mgly..

i cos jeszcze ;))

Pozdro. ;)

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

nie dziala chyba ze na windows 7 ja mam xp

wiepout pisałem do Ciebie w grze to ja -C_H_W_D_P- ;) a hack działa na xp ;) jak chcesz mogę Ci specjalny [TuT] nakręcić ;>

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Ja bez haków gram i mi konto już zbanowali "za haki" ;/ teraz gram noobem i też mnie o haki posądzają :D hehe

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Działa .... tylko czesc z was wpisala tam gdzie sie wpisuje nazwe procesu ''Engine.exe'' >_< a tam ma byc Samo ''Engine'' ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...