Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp problem

Krisu98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim. Mam pobrany LeagueSharp i gdy włączam go i wybieram modyfikacje : Evadee , jakies tam automatyczne itp. to po starcie ładowania gry League# się wyłącza i  wyświetla się error. Muszę włączyć go na nowo. Po włączeniu na nowo i gdy gra się włączyła robię tak jak reszta. odznaczam skrypty i zaznaczam i daje install. Nie mam żadnego napisu ani ikonki. Co mam zrobić ? Pomocy.

Opublikowano

Witam wszystkim. Mam pobrany LeagueSharp i gdy włączam go i wybieram modyfikacje : Evadee , jakies tam automatyczne itp. to po starcie ładowania gry League# się wyłącza i  wyświetla się error. Muszę włączyć go na nowo. Po włączeniu na nowo i gdy gra się włączyła robię tak jak reszta. odznaczam skrypty i zaznaczam i daje install. Nie mam żadnego napisu ani ikonki. Co mam zrobić ? Pomocy.

Uruchomiłeś jako adminsitrator? Może antyvirus jakiś plik ci skasował ,dodaj do wyjątków ,lub wyłącz osłonę do ponownego włączenia komputera/laptopa.

Może SS dasz? Bo nie wiem jak to wygląda.

Opublikowano

Uruchomiłeś jako adminsitrator? Może antyvirus jakiś plik ci skasował ,dodaj do wyjątków ,lub wyłącz osłonę do ponownego włączenia komputera/laptopa.

Może SS dasz? Bo nie wiem jak to wygląda.

Ok, działa, ale jak mam kontrolowac evadee itp. ? Nie widze wogole tej evadee, nie wiem jak ją wylaczac i tak samo z innymi czitami.. np. last hit maker.. Jak mam last hitowac, a naprzykład Orianna script ? co musze klikac by zrobic combo ? 

Opublikowano

Combo robisz spacja. Skrypty ustawiasz pod klawiszem shift. Evadee wlaczasz tak: shift>evadee>przedostatnia opcja on lub off pod skrótem k.

Opublikowano

Ok, działa, ale jak mam kontrolowac evadee itp. ? Nie widze wogole tej evadee, nie wiem jak ją wylaczac i tak samo z innymi czitami.. np. last hit maker.. Jak mam last hitowac, a naprzykład Orianna script ? co musze klikac by zrobic combo ? 

wszystkie ustawienia i możliwe opcje = shift

tam wszystko możesz porobić, no chyba, ze ang słaby to cienko :D

na wszystko combo = spacja

last hity zazwyczaj są domyślnie pod X, więc i pewnie ta Orianka tak ma

C mixed mode - farmi i harrasuje jak jest taka możliwość

a Evade ustawiasz wg własnych upodobań. możesz zrobić tak, by omijając coś (ult, graby itd) używało flasha itp+

zapraszam do ustawień więc :) 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...