Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzone sposoby na zarobek w internecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 3 dni temu sprzedałem/zamieniłem konto z Metin'a priv na PL (na plu za yangi-to taka waluta) i dostałem tam 2kkk i w ten sposób zarobiłem 200 zł

Jest to bardzo dobra metoda na zarabianie przez internet - nie mówię tylko o Metinie ale i innych grach MMORPG

Opublikowano

jutub. milion wyswietlen filmiku rowna sie tysiac dolarow, albo euro.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jeden z dobrych takich zarobków to boostowanie w lolu, ładnie kasa wpada za ligę, i za każdą dywizję. Ale do takich trzeba mieć nerwy ze stali, dobre jest w TF2 jakoś z itemami przekręt na itemach że coś łatwo zdobywasz, a w dobrej kasie schodzi (tą grą się nie interesowałem nigdy to nie powiem w 100% o co chodzi).

[*]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam ermail. Jeżeli zdąbędziesz dużo poleconych to nawet szybko leci. xxx

Ktoś się jeszcze na to nabiera?

Przecież to jest scam. W internecie nawet jednego dowodu wypłaty z tej strony nie znajdziesz, to trochę dziwne jak na "milion" użytkowników.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak jak poprzednicy

Paidverts - Strona która dzieli się ze swoimi użytkownikami zyskiem.

Polega na tym, że wchodzisz w reklamę i czekasz 30sek, po czym naciskasz przycisk, to wszystko.

Goldenchase - Gra, w którą trzeba zainwestować. Kupujesz w niej krasnoludki, które kopią Ci kryształy na godzinę (One nigdy nie umierają), 100 kryształów to 1 gold, z czego 70% leci do Twojego portfela, z którego możesz tylko i wyłącznie kupować nowe krasnoludy, a 30% do portfela, z którego możesz wypłacić na realne pieniądze. Aby wypłacić 1USD Musisz mieć 3500 golda w zakładce "Cashout" i 1 Points, wydaje się, że potrzeba do tego trochę się wysilić, lecz to tylko złudzenie.

Goldentowns (.com) -  Budujesz swoje miasto, sprzedajesz surowce, zdobywasz złoto. Złoto możesz sprzedać na $ lub otrzymać prawdziwe złoto 24 karatowe. Więcej informacji znajdziesz w poradnikach w internecie.

Myślę, że pomogłem.

Opublikowano

Tak jak poprzednicy

Paidverts - Strona która dzieli się ze swoimi użytkownikami zyskiem.

Polega na tym, że wchodzisz w reklamę i czekasz 30sek, po czym naciskasz przycisk, to wszystko.

Goldenchase - Gra, w którą trzeba zainwestować. Kupujesz w niej krasnoludki, które kopią Ci kryształy na godzinę (One nigdy nie umierają), 100 kryształów to 1 gold, z czego 70% leci do Twojego portfela, z którego możesz tylko i wyłącznie kupować nowe krasnoludy, a 30% do portfela, z którego możesz wypłacić na realne pieniądze. Aby wypłacić 1USD Musisz mieć 3500 golda w zakładce "Cashout" i 1 Points, wydaje się, że potrzeba do tego trochę się wysilić, lecz to tylko złudzenie.

Goldentowns (.com) -  Budujesz swoje miasto, sprzedajesz surowce, zdobywasz złoto. Złoto możesz sprzedać na $ lub otrzymać prawdziwe złoto 24 karatowe. Więcej informacji znajdziesz w poradnikach w internecie.

Myślę, że pomogłem.

Przecież Goldenchase to scam. Nie wypłaca kasy od ponad miesiąca.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...