Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Fizz build

mateusz6711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jonki/Soccerki > Lich Bane > DFG > Rabadon > Zhonya > Void Staff

Opublikowano

emm a co do run mówiłem po polsku ;D łopatologicznie proszę :D jeśli można 

a angelskiego mama nie nauczyla?

zamiast dfg w buildzie lepiej zhonye ,a zamiast butków penetr. lepiej te na cd ( LCS BUILD NIE CZEPIAC SIE BO OBRAZICIE PROSÓW MNIE NIE :))

Opublikowano

Na co zhonyia skoro ma GA?

Chociaż z drugiej strony GA można by wywalić stąd :P, bo jednak Zhonyia daje AP ale z drugiej zaś strony GA daje dużo armoru i trochę mr.

Wracając do tematu to oczywiście Zmora LIcza, bo wchodzi kosmiczny DMG z Q (przypomnę, że Q działa podobnie jak normalny atak). Potem DFG dla jeszcze większego kopa, a potem rabbadon i składasz każdego ADC na Q + W (W na wszelki wypadek jakby ktoś zaczął uciekać) + ignite (też na wszelki wypadek). W zasadzie reszta build-u jest sytuacyjna, bo jak będą zbierać MR to kupujesz Kostur Pustki (Void Staff), a jak ich mag staje się potężniejszy to ja polecam zamiast Void'a - Abyssal Scepter (ten item przydaje się również w przypadku gdy większość osób ma MR zbudowane). Dla jeszcze większego kopa oraz przeżywalności oczywiście Klepsydra, a jak nie zależy Ci na większym kopie lecz na samym przeżyciu - GA. Polecam ulepszyć sobie buty z tym czymś co przyspiesza (nie pamiętam nazwy :D) przy podładowaniu HP pod respawnem. 

Tyle raczej.

Zapraszam na mój kanał na Hitbox.tv. Stream codziennie około godziny 19:00.

Informacje o dokładnej godzinie zamieszczam na FanPage'u.

Link do kanału:

http://hitbox.tv/Piorun

Opublikowano

Co do tych wszystkich buildów, to lepiej nigdy nie budować GA na fizzie. Jeśli mocno Cię cisną to po lich bane i trzewikach, zhonya, dopiero następnie dfg i rabadon, jeśli trudno Cię zjechać zhonya jako 5 item. Pamiętaj, aby voida przeważnie kupować na końcu.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...