Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ogromny problem z originem

MateuszXd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dwa konta origin - jedno xMateo365 z BF3 którego cały czas używam i drugie konto z NFS rivals i simcity. 

Na to drugie nie moge się zalogować bo: nie pamiętam loginu bo go zmieniałęm na inny, nie pamiętam emaila. Próbowałem wysłąc przypomnienie hasła ale na żaden email nic nie przyszło. Mam kody seryjne gier bez paragonów. Czy jest możliwość odzyskania tych gier ?? Bardzo mi zależy wydałem łącznie 220 zł na obie po premierach. Z EA nie mogę się skontaktować :( A jak na live chat chce pisze 404 not found :( :( :( Znam jeszcze swój stary nick. POMOŻECIE ??? CO mam robić ???

Opublikowano

Nic nie da się zrobić. Możesz napisać do EA,  ale małe jest prawdopodobieństwo, że coś będą mogli zrobić. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Czyli straciłem ponad 200 zł ??? A jest jakaś storna na której mogą napisać co robić ??? Dodam, że znam datę urodzenia i hasło. Oddadzą mi te gry ? jak ktoś miał podobny problem widziałem że napisał i mu oddali.

Opublikowano

Czyli straciłem ponad 200 zł ??? A jest jakaś storna na której mogą napisać co robić ??? Dodam, że znam datę urodzenia i hasło. Oddadzą mi te gry ? jak ktoś miał podobny problem widziałem że napisał i mu oddali.

Napisz do nich. Jeśli znasz szczegółowe informacje na temat tego konta to mogą Ci je udostępnić (po weryfikacji danych).

HB5fLf7.png

Opublikowano

W sumie to zależy czy masz wersje pudełkowe czy cyfrowe, jak pudełkowe to wysyłasz im zdjęcie CD-KEYA z jakąś karteczką (np swoim nickiem) i powinno być po problemie... no i paragon, też ważna rzecz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...