Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Silvera I do Golda V, czyli z deszczu pod rynnę.

skip99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno wbiłem SIlver I, będę starał się wbić Golda V co myślę, że nie jest jakimś wielkim wyzwaniem. Po 10 placementach wypluło mnie do Silvera IV. Rankedy zacząłem grać dopiero od miesiąca, tak to same normale (500 wygranych normali od presezonu 4, wtedy też zacząłem grać w Ligę Legend). Mainuje Wukonga i Dariusa na topie. Aktualnie mam ok. 60 punktów, 2 wygrane rankedy i seria. Będę na bieżąco wrzucał screen'y. Jestem przeciętnym graczem, nie używam żadnych gównianych bol'ów także nie zawsze mi wyjdzie. Życzcie mi powodzenia albo c***a w d***e. Obojętnie.

Opublikowano

http://zapodaj.net/963f76572b62e.png.html

Niezbyt udana gra. Trudno, nie można wygrywać wszystkiego. Oczekuje od was krytyki na temat mojego buildu. Wiem, że jest z nim coś nie tak. Jeśli chodzi o moją farmę, umiem farmić, po prostu była to dosyć dziwna gra, Nidalka jest wymagającym przeciwnikiem.

Opublikowano

http://zapodaj.net/963f76572b62e.png.html

Niezbyt udana gra. Trudno, nie można wygrywać wszystkiego. Oczekuje od was krytyki na temat mojego buildu. Wiem, że jest z nim coś nie tak. Jeśli chodzi o moją farmę, umiem farmić, po prostu była to dosyć dziwna gra, Nidalka jest wymagającym przeciwnikiem.

Grałeś na nidalke na topie więc sie nie dziw, że przegrałeś linie. Ta postać obecnie jest strasznie przesadzona ciągły  poke+ milion dmg z Q na kocie. 

Co do buildu nie gram zbyt dużo na topie więc się nie wypowiem.

Nie wiem jak zrobiłeś 112 farmy w 30+minucie da się tak? ;o 

Ogólnie staraj się grać postaciami, które obecnie są najlepsze czyli np na topa Nidalee, Maokai, Gragas wciąż silny 

Opublikowano

Staram się grać postaciami które myślę, że ogarniam i gram tylko nimi a nie jakimiś Jaxami które ponoć są OP a zjechałem ich już dziesiątki razy takim Wukongiem czy Dariusem.

Kolejny przegrany ranked, 37 LP. Byłem last pickiem, wysłali mnie na adc. Już w lobby mi mówiłem, że jak pójdę adc przegrają grę. Wziąłem Ezreala, zostałem zmasakrowany przez Vayne. Tyle.

Opublikowano

Grałeś na nidalke na topie więc sie nie dziw, że przegrałeś linie. Ta postać obecnie jest strasznie przesadzona ciągły  poke+ milion dmg z Q na kocie. 

Co do buildu nie gram zbyt dużo na topie więc się nie wypowiem.

Nie wiem jak zrobiłeś 112 farmy w 30+minucie da się tak? ;o 

Ogólnie staraj się grać postaciami, które obecnie są najlepsze czyli np na topa Nidalee, Maokai, Gragas wciąż silny 

Core na Wukonga to Hydra

Opublikowano

Dobre xD

Przecież mówi prawdę nie wiem co w tym śmiesznego,ale czego ja oczekuje od typa który składa malleta na wukonga i ma 100 farmy w 30 minucie

ps tak sprawdziłem to.

Opublikowano

Wukongiem build zacząłeś dobry robić ;)

a ja źle mu szło na nidę to na cholere mu wydawać tyle hajsu na hydrę? 

poza tym ja małpę wolę w jungli :)

Każdy woli małpę w Jungli, ale to jest silver tam możesz i teemo na adc wygrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...