Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dostać bana za 0 normali?

Majimag Sido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forum.

1. Obecnie wbijam nowe konto na 30 lvl z dwoma EXP boostami grając meczyki 3 vs 3 na Coop vs AI w premadzie z innymi typami co również levelują. Czy mogę później dostać bana jeśli ktoś mnie nie słusznie zgłosi (za 0 wygranych gier normalnych)?

2. Czy mogę dostać bana za np. 25 refów jeśli będą mnie reportować? I jeśli tak to byłby to perm czy jakiś krótszy czas? Niektórzy mają po kilkaset i są bez bana więc w razie czego chyba mnie odbanują za 25 jako, że nie mam aż tyle refów? Pytam bo na 1szym koncie mam 50-parę refów robionych część soraką jakiś rok temu i część Ghostlolem teraz i była autentyczna sytuacja - typ chciał mnie reportować bo grałem na Mediaval Twitchu (tym za refy) i krzyczał, że kradnę RP'ki i przez takich jak ja skiny są drogie :D

Opublikowano

1. Granie na SI i nie granie na normalach nie skutkuje banem ;p no chyba ze używasz Bol'a czy coś albo jak napisałeś za pomocą Boostów .

2. Jeśli Riot dowie sie że reffy robiłeś sam albo kupiłeś je to bana nie ma . Raczej za 25 refów zabiorą ci tylko nagrodę i dostaniesz Perma na Refy 

Opublikowano

Ok więc nie ma dużego ryzyka.

BTW. Nie mogę dostać bana za granie z boostami, które sam kupiłem za RP, na które wydałem PLNy (nie z refów) xD jeśli nie wyraziłem się wystarczająco jasno mówiąc EXP boosty to chodziło o exp boost na 7dni za 520 RP i 50 wygranych za 980 RP

@ EDIT - topic można zamknąć dzięki za pomoc okazuje się, że nie potrzebnie się obawiam :)

Opublikowano

Witam forum.

1. Obecnie wbijam nowe konto na 30 lvl z dwoma EXP boostami grając meczyki 3 vs 3 na Coop vs AI w premadzie z innymi typami co również levelują. Czy mogę później dostać bana jeśli ktoś mnie nie słusznie zgłosi (za 0 wygranych gier normalnych)?

2. Czy mogę dostać bana za np. 25 refów jeśli będą mnie reportować? I jeśli tak to byłby to perm czy jakiś krótszy czas? Niektórzy mają po kilkaset i są bez bana więc w razie czego chyba mnie odbanują za 25 jako, że nie mam aż tyle refów? Pytam bo na 1szym koncie mam 50-parę refów robionych część soraką jakiś rok temu i część Ghostlolem teraz i była autentyczna sytuacja - typ chciał mnie reportować bo grałem na Mediaval Twitchu (tym za refy) i krzyczał, że kradnę RP'ki i przez takich jak ja skiny są drogie :D

Dostaniesz jak Dis

Opublikowano

1. Granie na SI i nie granie na normalach nie skutkuje banem ;p no chyba ze używasz Bol'a czy coś albo jak napisałeś za pomocą Boostów .

2. Jeśli Riot dowie sie że reffy robiłeś sam albo kupiłeś je to bana nie ma . Raczej za 25 refów zabiorą ci tylko nagrodę i dostaniesz Perma na Refy 

Co ty k***a nie powiesz. Boosty po to są żeby szybciej expić.  NIe dostaniesz bana, 25refów to dosyć mała ilosć, mają miliony takich graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...