Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki znacie szybki sposób?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, muszę do 31Sierpnia zebrać 3150 IP... Mam pytanie, czy macie jakiś sprawdzony sposób na zdobycie dużej ilości ip w krótkim czasie? Chodzi mianowicie  o to , że chcę kupić RiotBlitz a nie mam ip, mam rp a ip nie... Póki ta skorka jest to chciałbym ją zdobyć, bo potem zapłace 1x/2x więcej za nią niż teraz riot za nią chce.

Może z botami dominion? jeden mecz 5-8 minut-10 m ?  Chociaż czy ja wiem, na smurfie 24lv ( eune, głowne na west) dostane około 30 - 45ip za mecz ( wygrany), jak bym miałgrać 6x meczy dziennie przez np. 4 dni to miałbym 720 ip a to jest bardzo mało... ( bardzo malo... )...

Macie jakieś pomysly? Posypią się like.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Moim sposobem jest granie Aramów , tydzień temu kupiłem Riven , zbierałem na nią 3 dni . W dzień zbierałem po 1500 IP . Każdy Aram to - 50-60 IP oczywiście dostajesz więcej za lepszy mecz . Jeśli teraz zweryfikujesz Mail dostaniesz Boost IP na 4 winy . First wina wbij na Summoner Srift .

Opublikowano

Robić refy botem na 5lvl jeśli masz dobrego kompa, ew. sam wbijaj te 5lvle. ( Kwestia 2h max na 1 konto )

Nie mam bola i nie orientuje się co i jak tam robić :)  Co do kompa to mam skłądaka za 11tyś, sama karta graf kosztowała 3tyś... :) Przydał by mi się jakiś bot...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Graj normale z czterema ogarniętymi kumplami, żebyś miał na 100% wina. 10 normali to ok. 5h, średnio 70 IP za każdego, to z palcem w d***e uzbierasz

Opublikowano

Kup Blitza za Rp. :D

Właśnie chce kupić Riot Blitz :) Blitz był moim majnem na poprzednim koncie i chciałbym go mieć wraz z tą skórką na nowym.

Opublikowano

komputer za 11? nie jest możliwe złożenie czegoś takiego poproszę o parametry, co do tematu to pw mogę ci sprzedać 25k ip.

Jak nie jest mozliwe cebulo.. Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj..

Moze to byc po prostu amatorski komptuer do renderingu.

@topic

First win na sr, a tak graj aramy, tak wgl aramy fajna odskocznia od szarego summoners. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Jak nie jest mozliwe cebulo.. Nie znasz sie to sie nie wypowiadaj..

Moze to byc po prostu amatorski komptuer do renderingu.

@topic

First win na sr, a tak graj aramy, tak wgl aramy fajna odskocznia od szarego summoners. 

od razu "cebulo" tak bardzo nie lubie tego okreslenia widzę, że zabolało jak zobaczyłeś parametry mojego komputera o którym nawet nie możesz pomarzyć bo starzy ledwo koniec z końcem wiążą i już musiałeś hejtować ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Lol... Ja co tydzień zbieram kolejne 6300 IP na champy, więc czym ty się martwisz... Ostatnio gram mniej to wychodzi mi ok 3k IP tyg. przy 4 i mniej gierkach dziennie.

od razu "cebulo" tak bardzo nie lubie tego okreslenia widzę, że zabolało jak zobaczyłeś parametry mojego komputera o którym nawet nie możesz pomarzyć bo starzy ledwo koniec z końcem wiążą i już musiałeś hejtować ;]

Chyba się panu w główce pojebało, takimi tekstami to rzucaj do kumpli, a nie na forum.

h6IduA1.png

Opublikowano

Ile ty masz lat, odrazu na starych?

Ahh tak zazdroszcze Ci to co masz w sygnaturze kosztuje ~2000zl, naprawde jest czego zazdroscic.

Btw, jak juz tak mamy gadac o finansach to zapraszam na ps4 nick RelouPL.

@anty

Ja gram rankedy i jakos duzo ip mi wpada. 

4zzt3n.png

Opublikowano

3150 IP? tóż to 30 gier, zakładając 5 gier dziennie to 6 Dni ALE wliczajmy  w to 1 wygrane, więc mniej niż 6 dni, bez problemu ;)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ile ty masz lat, odrazu na starych?

Ahh tak zazdroszcze Ci to co masz w sygnaturze kosztuje ~2000zl, naprawde jest czego zazdroscic.

Btw, jak juz tak mamy gadac o finansach to zapraszam na ps4 nick RelouPL.

@anty

Ja gram rankedy i jakos duzo ip mi wpada. 

widać, że słabą masz wiedzę bo za 2k kupił byś mój procesor i ewentualnie waciki

"ile masz lat" proszę nie ciśnij mi tak bo się zamknę w sobie ;V

PL w nicku i wszystko zrozumiałe łączymy się z tobą w bólu.

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

widać, że słabą masz wiedzę bo za 2k kupił byś mój procesor i ewentualnie waciki

"ile masz lat" proszę nie ciśnij mi tak bo się zamknę w sobie ;V

PL w nicku i wszystko zrozumiałe łączymy się z tobą w bólu.

Co masz do mojego nicku?;x Czuje sie rodowitym Polakiem i chce miec to w nicku cos jeszcze?

Popek na avatarze, lacze sie z Toba w bolu.

i tu masz swoj sprzet, przykro mi nie wiem jakiego producenta masz 650.
Czy ja Ci cisne ? Tylko sie pytam.
W temacie juz nie chce spamic pisz na pw. 
Polecam jeszcze 3v3 grac. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Co masz do mojego nicku?;x Czuje sie rodowitym Polakiem i chce miec to w nicku cos jeszcze?

Popek na avatarze, lacze sie z Toba w bolu.

i tu masz swoj sprzet, przykro mi nie wiem jakiego producenta masz 650.
Czy ja Ci cisne ? Tylko sie pytam.
W temacie juz nie chce spamic pisz na pw. 
Polecam jeszcze 3v3 grac. 

już nie pisz bo teksty się kończą, ale nie muszę bo skończyłem rozmowę lepszy Popek na avatarze niż shiba inu

a nie wiem z jakiej ruskiej strony masz tak tani ten sprzęt albo gdzie tak dobrze działa paint.

pozdro poćwicz

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

już nie pisz bo teksty się kończą, ale nie muszę bo skończyłem rozmowę lepszy Popek na avatarze niż shiba inu

a nie wiem z jakiej ruskiej strony masz tak tani ten sprzęt albo gdzie tak dobrze działa paint.

pozdro poćwicz

morele.net, widocznie znajomy nieźle Ci wkręcał, że procka za 2000 kupiłeś.

h6IduA1.png

Opublikowano

morele.net, widocznie znajomy nieźle Ci wkręcał, że procka za 2000 kupiłeś.

wołajcie więcej kolegów bo widzę jeden nie daje rady, gdzie pisałem, że kupiłem go za 2k? czytaj ze zrozumieniem śmieszny goldzie.

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Lol... Ja co tydzień zbieram kolejne 6300 IP na champy, więc czym ty się martwisz... Ostatnio gram mniej to wychodzi mi ok 3k IP tyg. przy 4 i mniej gierkach dziennie.

Chyba się panu w główce pojebało, takimi tekstami to rzucaj do kumpli, a nie na forum.

Widzę, że kolega z dolnego śląska, a można spytać z jakich rejonów? Z tej strony Strzelin się kłania. :)

Co do kompa :

1. Zasilacz: Corsair zasilacz CMPSU-1200AXEU ATX 1200W PFC, EU version

2. Obudowa: Cooler Master obudowa komputerowa Silencio 550 czarna

3. Płyta Główna: ASUS P9X79 PRO, X79, QuadDDR3-1866, SATA3, RAID, USB 3.0, GBLAN, ATX

4. Procesor: Intel Core i7-3970X Extreme Edition, Hexa Core, 3.5GHz, 15MB, LGA2011, 32nm

5. Karta Graficzna: ZOTAC GeForce GTX 780 3GB DDR5 (384 Bit), DVI, HDMI, DP, BOX

6. Pamięć RAM: Corsair Dominator Platinum 4x8GB 2133MHz DDR3 CL(9-11-11-31) XMP

7. Dysk Systemowy: Kingston 480GB HyperX 3K SSD SATA3 2.5'' 75K IOPS MLC (read/write;540/450MB/s)

8. Dysk Media: Dysk twardy WD Black, 3.5'', 4TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache

9. Napęd Optyczny: LG nagrywarka Blu-ray BD-R 16x, 16x DVD+/-

10. System Operacyjny: windows 7 64 professional

*edit - dopisanie 64 do win7

Opublikowano

A no tu napisałeś, że za 2k można sobie kupić ten procesor i waciki. Poćwicz czytanie :) Chcesz na siłę udowodnić jaki to ty masz super komputer, czy o co Ci chodzi?

@AntyWarn Polecam grać 3v3/Aram'y. Najszybciej kasę zarobisz na tych trybach :)

Opublikowano

wołajcie więcej kolegów bo widzę jeden nie daje rady, gdzie pisałem, że kupiłem go za 2k? czytaj ze zrozumieniem śmieszny goldzie.

"widać, że słabą masz wiedzę bo za 2k kupił byś mój procesor i ewentualnie waciki"

Gdzie zlozylem caly.

Znajomy? Lolz ze ktos przyznal mi racje to znajomy? Brawo.

pozdro poćwicz

Jakie teksty czlowieku? Czy ja sie z toba cisne czy wyzywam? Uswiadamiam Ci, ze ty sam nie wiesz co piszesz.

"shiba inu" ?? co to?

Morele.net, bardzo dobra strona polecam, zazwyczaj tam sie kompy kupuje. ( Polecam dzial komputery )

@AntyWarn

@Nervil v2

3v3 slabe tylko aramy :D

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...