Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snake set

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caly set jest warty zakupu. Fakt faktem na perma to aż 80k, ale prawie full speed, 80% staminy, po 50% więcej expa i hp drogą nie chodzi :) T2 dobra na Rush, DSR1 na campe, Beretta też niczego sobie.

Polecam osobiście, -iHybrid

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Secik jest jednym z lepszych. 80% staminy i chyba nawet ponad 25% speeda to można zrobić szybki rush.

Opublikowano

Moje zdanie jak reszty jeden z najlepszych setów ale jednak trochę kosztuje chociaż jak ktoś ma ochotę wydać trochę zł na nx to dlaczego nie? Warto. 

334qlo8.jpg
Opublikowano

Stosunek ceny do seta ? Nie, nigdy w życiu. 

Mam full speeda na perma, do tego będę chciał dokupić tylko DSR-1 Subsonic.

Pistolet mam w wersji podstawowej ( a nie jest taki rewelacyjny ), T-2 w życiu nie kupię ( gdzie 30k za smg? -.- )

Tobie polecam to samo zrobić. Możesz jeszcze dokupić pistolet w unikalnej wersji, ale więcej ci nie polecam.

Edit.

Wg. moich obliczeń CAŁY set ma 18 speeda

;)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Ten set jest po nerfie czy coś? Kiedyś się na cw biegało w 2 sekundy ze swojego do respa przeciwnika.. ^_^  I na QR wystarczył cały set żeby zombie nie mogły cie dopaść, chyba, że ktoś potrzebował killi.. :D

Opublikowano

To chyba znerfili bo się na forum nexona żalili.

Opublikowano

Dobra zakupiłem snake seta i już wam piszę, kiedy pierwszy raz został wydany to miał zbyt duże wartości, większe od tych co były napisane tutaj zamieszczam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tj6qJN2Xi3I (snake set + maska 3% speeda i 10% staminy)

Czas sprintu ze snake setem trwał około 11 sekund w lutym 2014. Natomiast teraz sprawdziłem z ciekawości (z maską 3% speed 10% stamina) ile sekund będzie trwał sprint i wyniósł on 7 sekund. Sprawdziłem jeszcze Shapkę i recon vesta z maską patriotyczną (21% speeda i 55% staminy) tutaj czas sprintu wyniósł około 5 sekund. Snake set + dodatki= 24% speeda 100% staminy, tak więc nie wiem czy to wkońcu nerf czy odpowiednie bonusy. Niech ktoś się jeszcze wypowie będę wdzięczny a i jeszcze jedno pytanie, czy za kilka tygodni będzie do kupienia set hausera? mianowicie chodzi mi o okulary na perma.

Opublikowano

Dobra zakupiłem snake seta i już wam piszę, kiedy pierwszy raz został wydany to miał zbyt duże wartości, większe od tych co były napisane tutaj zamieszczam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tj6qJN2Xi3I (snake set + maska 3% speeda i 10% staminy)

Czas sprintu ze snake setem trwał około 11 sekund w lutym 2014. Natomiast teraz sprawdziłem z ciekawości (z maską 3% speed 10% stamina) ile sekund będzie trwał sprint i wyniósł on 7 sekund. Sprawdziłem jeszcze Shapkę i recon vesta z maską patriotyczną (21% speeda i 55% staminy) tutaj czas sprintu wyniósł około 5 sekund. Snake set + dodatki= 24% speeda 100% staminy, tak więc nie wiem czy to wkońcu nerf czy odpowiednie bonusy. Niech ktoś się jeszcze wypowie będę wdzięczny a i jeszcze jedno pytanie, czy za kilka tygodni będzie do kupienia set hausera? mianowicie chodzi mi o okulary na perma.

Nie wiadomo, ale pewnie znerfiony.

Opublikowano

Na pewno znerfiony. Wcześniej wyzywali od speed hackerów bo tak szybko się biegało.. No ale cóż. Kiedyś było inaczej.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...